Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Familien tar seg av Gazza

Hjem til pappa etter tvangsinnlegging.

(Dagbladet.no): Paul «Gazza» Gascoigne (40) kom i går hjem til faren sin i Gateshead. Det var søsteren Lindsay (34) som hentet Gazza på sjukehuset der han ble tvangsinnlagt for et par uker siden, skriver Daily Mirror.

Den falne fotballhelten har i flere år slitt med alkohol- og narkotikamisbruk. 20. februar ble han arrestert etter å ha laget rabalder - eller for å si det som det er: framstått som riv ruskende gal - på luksushotellet der han bodde.

Deretter ble han tvangsinnlagt for psykiatrisk behandling på et sjukehus.

Kunne dratt før

Nå overlater altså det offentlige til familien hans å hjelpe Gazza til å ta vare på seg selv.

- Gazza kunne dratt fra sjukehuset tidligere. De som står ham nærmest ville at han skulle bli for å få hjelp. Han trenger menneskene som elsker ham høyest, og nå vil de være der for ham. Men han vet at det er opp til ham selv nå, sier en kilde nær den tidligere England-stjerna.

Hjemme hos faren har Gazza sin nærmeste familie tett rundt seg. Moren Carol bor i nabohuset, broren Carl (39) like nede i veien og søsteren Lindsay rett over gata, skriver Daily Mirror.

- Takknemlig for støtten

GLAD FOR STØTTEN: Paul Gascoigne skal ha uttrykt glede over støtten fra folket etter at han ble tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling for to og en halv uke siden. Foto: AFP/Scanpix
GLAD FOR STØTTEN: Paul Gascoigne skal ha uttrykt glede over støtten fra folket etter at han ble tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling for to og en halv uke siden. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

Familien skal også ha besøkt Gazza på sjukehuset daglig. Ifølge avisas kilde har Gascoigne også satt pris på omtanken han har fått føle fra det engelske folket.

- Gazza har fått så mye støtte fra publikum de siste tre ukene. Han er virkelig takknemlig, sier kilden.

Gazza spilte for Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesbrough og Everton før karrieren virkelig begynte å gå i grøfta. Han scoret 10 mål på 57 a-landskamper for England.

image: Familien tar seg av Gazza
PÅ HOTELL:</B> Gazza bodde på Hilton i Gateshead da politiet ble tilkalt av de ansatte som var bekymret for ham.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media