Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Familieturene skal redde Bjørgens VM-satsing

Norges Skiforbund skreddersyr opplegget for Marit Bjørgen foran comebacket på landslaget. Bjørgen får med seg Fred Børre og sønnen Marius på alle landslagssamlingene.

SPESIALOPPVARTNING: For at Marit Bjørgen, samboer Fred Børre Lundberg og sønnen Marius skulle ha best mulig utbytte av samlingen på Sognefjellet, fik de låne huset til verten Råmund Mundhjeld.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SPESIALOPPVARTNING: For at Marit Bjørgen, samboer Fred Børre Lundberg og sønnen Marius skulle ha best mulig utbytte av samlingen på Sognefjellet, fik de låne huset til verten Råmund Mundhjeld.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

SOGNEFJELL (Dagbladet): Da Norges Skiforbund ringte Råmund Mundhjeld på Sognefjellshytta og spurte om han kunne innlosjere familien Bjørgen i hans bolig ved siden av gedigne Sognefjellshytta, var han ikke vond å be. - Nei, det var jeg ikke. Det skulle bare mangle også, sier Mundhjeld til Dagbladet. 

Landslagsverten tok over Sognefjellshytta samme året som Bjørgen debuterte på landslaget, og når selveste langrennsdronningen trengte et spesialopplegg for å kunne være med landslaget på sommersamlingen i år flyttet han like gjerne inn på sitt eget hotell.

For som nybakt mor er det litt flere hensyn å ta enn bare treningstidene. Derfor er Bjørgen avhengig av et tilrettelagt opphold på samlingene om hun skal klare å være med på dem.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?