- Famler i blinde

Erik Thorstvedt setter spørsmålstegn ved flere ting ved José Mourinhos lederstil i Tottenham. Troen på et etterlengtet trofé for Spurs med treneren minker.

SVAK SESONG: Erik Thorstvedt mener ikke José Mourinho har innfridd forventningene i Tottenham. Foto: Ronny HARTMANN / AFP / NTB Scanpix
SVAK SESONG: Erik Thorstvedt mener ikke José Mourinho har innfridd forventningene i Tottenham. Foto: Ronny HARTMANN / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Uken etter at laget røk ut av FA-cupen, fortsatte Tottenhams dalende formkurve under Mourinho. London-klubben røk hodestups ut av mesterligaen med 0-3-tap mot RB Leipzig tirsdag.

Laget så til tider hjelpeløse ut defensivt i mesterligakampen mot tyskerne. Etter kampen fikk Spurs kritikk av Thorstvedt, som fulgte kampen som fotballekspert for TV 2.

Til NTB utdyper han kritikken mot Mourinho

- Det ser ikke ut som han vet hvem som er hans beste folk og hva som er best av tre bak, fire bak (eller) fem bak … Han famler jo litt i blinde her. Tottenham har egentlig ikke spillestil akkurat nå, sier Thorstvedt.

Trofé-mangel

Utslaget av mesterligaen betyr at laget ikke engang har teoretisk mulighet til å vinne et trofé denne sesongen. Nettopp evnen til å vinne trofeer har, i likhet med et pottetett forsvar, tidligere vært et kjennemerke hos «The Special One».

Da Mourinho ble ansatt i november var Thorstvedt håpefull om at det kunne bety et etterlengtet Tottenham-trofé. Nå er han ikke like sterk i troen lenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer