Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fan angrep Arsenal-back

Arsenals Ashley Cole fikk et svingslag mot seg etter en treningskamp i Østerrike i går kveld.

Arsenal tapte kampen mot Roma 0-1 og etterpå ble det enda verre for Cole. Etter kampslutt kom en full tilhenger på banen og ville snakke med venstrebacken.

Etter å ha spurt om å få trøye til Cole braket det løs.

- Jeg sa nei og da slo han etter meg. Jeg klarte å komme meg unna og løp i garderoben. Jeg ble ikke skadd, men det er farlig å la tilhengerne komme inn på banen. Det har skjedd i alle treningskampene her, sier Cole til The Evening Standard.

Nå sender Cole en oppfordring om å skjerpe sikkerheten på resten av treningsleiren i Kapfenberg. Han får støtte av manager Arsene Wenger.

- Vi er selvfølgelig redde for at noen skal bli skadd, spesielt når fansen har fått komme på banen i alle tre kampene våre. Etter en av matchene klarte vi bokstavelig talt ikke å komme ut av garderoben, sier Wenger.

Det er ikke første gang Cole har vært i trøbbel med tilhengere. Under en landskamp for England i Albania ble han truffet av et nødbluss - uten å bli skadd.

(Dagbladet.no)

<B>ANGREPET:</B> Arsenals unge back Ashley Cole måtte dukke unna slag fra en supporter i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media