Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fanger ballen i utrolig salto mens han blåser en tyggegummiboble

Pablo Sandoval gjorde seg fortjent til kallenavnet sitt «Kung Fu Panda».

(Dagbladet): San Francisco Giants vant i helga sitt andre National League West-mesterskap på tre år etter at de slo San Diego Padres 8-4.

Ligamesterskapet henger selvsagt høyt for San Francisco, men det alle snakker om i etterkant av helgas seier er Pablo Sandovals utrolige manøver da han fanget San Diegos batters Yonder Alonsos nærmest perfekte slag.

Kraftpluggen Pablo Sandoval løp i full fart etter ballen, men møtte et åpenbart problem da den datt ned over gjerdet som skiller banen og tribunen. Men i stedet for å trekke seg, tok han enkelt og greit tak i gjerdet med høyrehånda og kastet seg etter ballen med venstre.

KJØLIG: Det ville ikke overraske oss om Pablo Sandoval får tilbud om å reklamere for tyggegummi i framtida.
KJØLIG: Det ville ikke overraske oss om Pablo Sandoval får tilbud om å reklamere for tyggegummi i framtida. Vis mer

Resultatet ble at Pablo Sandoval fanget ballen med venstre, mens han svingte seg opp på tribunen i en salto og landet midt blant et ekstatisk publikum.

Kommentatorene var ikke mindre entusiastiske over den utrolige prestasjonen, spesielt ikke da reprisen viser at Pablo Sandoval blåser en tyggegummiboble mens han løper mot gjerdet.

- Det er noen ganger han ser ut akkurat som den han er kalt opp etter, sier kommentatorene om Sandoval som bare kalles «Kung Fu Panda» blant Giants-fansen.

VANT SERIEN: Pablo Sandovals mesterlige manøver bidro til at Giants kunne feire seriegullet i helga.
VANT SERIEN: Pablo Sandovals mesterlige manøver bidro til at Giants kunne feire seriegullet i helga. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media