Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fannemel best i kvalifiseringen i Russland

Gikk til topps.

BEST: Hopperen Anders Fannemel synes å ha funnet tilbake til godfølelsen igjen. Han vant fredagens kvalifisering til lørdagens verdenscuprenn.
Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
BEST: Hopperen Anders Fannemel synes å ha funnet tilbake til godfølelsen igjen. Han vant fredagens kvalifisering til lørdagens verdenscuprenn. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Hopperen Anders Fannemel synes å ha funnet tilbake til godfølelsen igjen. Han vant fredagens kvalifisering til lørdagens verdenscuprenn.

Fannemel tok sin første verdenscup seier på samme sted i fjor. Fredag landet han på 134 meter, og han var 1,7 poeng bedre enn polske Dawid Kubacki på annenplass. Fannemel hadde gunstige forhold i bakken og fikk veldig mye trekk i sitt svev.

Joachim Hauer endte som nummer 14 i kvalifiseringen med et hopp på 119 meter. Tom Hilde hadde ikke noe helklaff, men klarte likevel å kvalifisere seg til lørdagens renn med 114,5 meter på 31.-plass.

De fire andre nordmennene var direktekvalifisert til rennet. Andreas Stjernen landet på 105 meter, Johann Forfang på 118, Daniel Tande på 113,6 og Kenneth Gangnes på 103 meter.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media