Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fannemel lengst i kvalifiseringen

Andreas Stjernen misset.

LENGST: Anders Fannemel var forhåndskvalifisert, og hoppet lengst i kvalifiseringen i russiske Nizjnij Tagil. Andreas Stjernen klarte ikke å ta seg til lørdagens renn. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
LENGST: Anders Fannemel var forhåndskvalifisert, og hoppet lengst i kvalifiseringen i russiske Nizjnij Tagil. Andreas Stjernen klarte ikke å ta seg til lørdagens renn. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Anders Fannemel var forhåndskvalifisert, og hoppet lengst i kvalifiseringen i russiske Nizjnij Tagil. Andreas Stjernen klarte ikke å ta seg til lørdagens renn.

Sammen med Anders Bardal var Fannemel forhåndskvalifisert til verdenscuprennet, og de viste hvorfor de ikke behøvde å gå veien om kvalifisering.

Først hoppet Bardal 130 meter, før Fannemel la på til 134 meter som siste startende i kvalifiseringen. Det var lengst av samtlige. Best av dem som måtte kvalifisere seg var finske Jarrko Määttä. Han hoppet 131 meter.

Rune Velta, Daniel-André Tande og Joachim Hauer gikk alle videre fra kvalifiseringen, mens Andreas Stjernen ikke kom seg inn blant de 40 beste. Han misset totalt og landet på 95 meter.

Phillip Sjøen, Tom Hilde og Anders Jacobsen deltar ikke i Russland. De hopper i stedet kontinentalcuprenn på Rena i helgen.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media