Fannemel planlegger monsterhopp

Anders Fannemel (24) mener det er mulig å stå på 254 meter i Vikersundbakken. Skulle han klare ny verdensrekord i vinter, spiller bonus ingen rolle.

GLEDER SEG: Anders Fannemel er klar for en ny hoppsesong. Verdenscupen starter i Klingenthal i Tyskland til helga. Foto: HEIKO JUNGE/NTB SCANPIX
GLEDER SEG: Anders Fannemel er klar for en ny hoppsesong. Verdenscupen starter i Klingenthal i Tyskland til helga. Foto: HEIKO JUNGE/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til helga starter verdenscupen i skihopp i tyske Klingenthal. I går hadde Fannemel og co. kickoff for sesongen hos sponsoren RiksTV i Oslo.

Hornindal-hopperen kopierer gjerne det som skjedde i fjor, pluss litt til. I februar satte han ny verdensrekord i Vikersund med 251,5 meter. I verdenscupen ble han nummer fire.

Blant målene denne sesongen er skiflygings-VM i Østerrike i januar. Noen uker seinere er det nytt renn i Vikersund. Med optimale forhold kan verdensrekorden stå for fall.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer