STÅR OVER: Anders Fannemel har pådratt seg en strekk i en sene under kneskålen. I dag står han over verdenscuprennet i Kuopio, da han ikke ønsker å stresse kneet unødvendig foran rennene i Trondheim, Holmenkollen og Planica. Foto: AP Photo/Matthias Schrader
STÅR OVER: Anders Fannemel har pådratt seg en strekk i en sene under kneskålen. I dag står han over verdenscuprennet i Kuopio, da han ikke ønsker å stresse kneet unødvendig foran rennene i Trondheim, Holmenkollen og Planica. Foto: AP Photo/Matthias SchraderVis mer

Fannemel står over i Kuopio. Skal hvile kneet

- Ingen dramatikk knyttet til dette.

(Dagbladet): Anders Fannemel har pådratt seg en strekk i en sene under kneskålen. I dag står han over verdenscuprennet i Kuopio, da han ikke ønsker å stresse kneet unødvendig foran rennene i Trondheim, Holmenkollen og Planica.

Det opplyser sportssjef Clas Brede Bråthen til Dagbladet.

- Det er ingen dramatikk knyttet til dette, kun et ønske om å være 100 % i de siste rennene, legger Bråthen til.

Det var under søndagens verdenscuprenn i Lahti i Finland at Fannemel slo kneet. Etter å ha ledet etter første omgang, endte hornindølen på en tredjeplass.

Kveldens hopprenn er flyttet fra den store bakken til normalbakken på grunn av vindforholdene.

Ellers deltar Rune Velta, Anders Jacobsen, Anders Bardal, Johann Forfang og Phillip Sjøen i Kuopio. Rennet starter klokka 17.30.