Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fannemel utenfor pallen i verdenscupåpningen

Falt fra andre- til fjerdeplass.

FJERDE: Anders Fannemel presterte glimrende hopping i første omgang i storbakken i Klingenthal søndag. Han slo av ni meter i finaleomgangen og endte utenfor verdenscuppallen. Foto: EPA / HENDRIK SCHMIDT / NTB Scanpix
FJERDE: Anders Fannemel presterte glimrende hopping i første omgang i storbakken i Klingenthal søndag. Han slo av ni meter i finaleomgangen og endte utenfor verdenscuppallen. Foto: EPA / HENDRIK SCHMIDT / NTB Scanpix Vis mer

Anders Fannemel presterte glimrende hopping i første omgang i storbakken i Klingenthal søndag. Han slo av ni meter i finaleomgangen og endte utenfor verdenscuppallen.

Det ble bare 134 meter på den norske hopperen i annen omgang, og dermed klarte han ikke å forsvare annenplassen han holdt etter å ha prestert det lengste hoppet av samtlige i første omgang.

Han klarte heller ikke å forsvare en plass blant de tre beste og falt ned til fjerdeplassen.

Tsjekkeren Roman Koudelka holdt nervene i sjakk og hoppet seg til en flott seier med Stefan Kraft fra Tyskland på annenplass. Andreas Wellinger som hadde ledelsen etter første omgang, slo av i likhet med Fannemel i finaleomgangen og endte som nummer tre til slutt.

Koudelka fikk 276,4 poeng. Han var 2,3 poeng foran Kraft og 5,7 poeng foran Wellinger. Fannemel på fjerdeplass var 2,3 poeng fra en plass på seierspallen i søndagens individuelle verdenscupåpning i tyske Klingenthal.

Anders Bardal hoppet seg opp en plass og endte som nummer 11 til slutt, mens Rune Velta ikke klarte å følge opp i finaleomgangen og falt ned til 18.-plassen.

Anders Jacobsen, som kom med til finalen som neste siste hopper, hoppet seg opp til 25.-plassen.

Tom Hilde bommet totalt og endte på 47.-plass. Han var ikke i nærheten av å få hoppe i finaleomgangen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling