Fannemel utenfor pallen i verdenscupåpningen

Falt fra andre- til fjerdeplass.

FJERDE: Anders Fannemel presterte glimrende hopping i første omgang i storbakken i Klingenthal søndag. Han slo av ni meter i finaleomgangen og endte utenfor verdenscuppallen. Foto: EPA / HENDRIK SCHMIDT / NTB Scanpix
FJERDE: Anders Fannemel presterte glimrende hopping i første omgang i storbakken i Klingenthal søndag. Han slo av ni meter i finaleomgangen og endte utenfor verdenscuppallen. Foto: EPA / HENDRIK SCHMIDT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Anders Fannemel presterte glimrende hopping i første omgang i storbakken i Klingenthal søndag. Han slo av ni meter i finaleomgangen og endte utenfor verdenscuppallen.

Det ble bare 134 meter på den norske hopperen i annen omgang, og dermed klarte han ikke å forsvare annenplassen han holdt etter å ha prestert det lengste hoppet av samtlige i første omgang.

Han klarte heller ikke å forsvare en plass blant de tre beste og falt ned til fjerdeplassen.

Tsjekkeren Roman Koudelka holdt nervene i sjakk og hoppet seg til en flott seier med Stefan Kraft fra Tyskland på annenplass. Andreas Wellinger som hadde ledelsen etter første omgang, slo av i likhet med Fannemel i finaleomgangen og endte som nummer tre til slutt.

Koudelka fikk 276,4 poeng. Han var 2,3 poeng foran Kraft og 5,7 poeng foran Wellinger. Fannemel på fjerdeplass var 2,3 poeng fra en plass på seierspallen i søndagens individuelle verdenscupåpning i tyske Klingenthal.

Anders Bardal hoppet seg opp en plass og endte som nummer 11 til slutt, mens Rune Velta ikke klarte å følge opp i finaleomgangen og falt ned til 18.-plassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer