Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fans forlot stadion før kampen var over og misset den store bragden

- Fikk som fortjent.

SNUDDE TIL SEIER: Seahawks-trener Pete Carroll feirer med spillerne etter seieren 28-22 mot Green Bay Packers. Foto: Tom Pennington/Getty Images/AFP
SNUDDE TIL SEIER: Seahawks-trener Pete Carroll feirer med spillerne etter seieren 28-22 mot Green Bay Packers. Foto: Tom Pennington/Getty Images/AFP Vis mer

(Dagbladet): NFL-laget Seattle Seahawks slo nådeløst tilbake i kampen mot Green Bay Packers i natt og sikret seg den første plassen i Superbowl.

Seahawks ble utspilt i deler av kampen - men en real sluttspurt med to touchdowns på 44 sekunder sikret seieren 28-22.

For deler at Seahawks-fansen ble det en smertefull kveld. Flere amerikanske nettsteder melder at flere forlot stadion i resignasjon og trodde håpet var ute allerede før kampen var ferdig. Men NFL-laget og quarterback Russell Wilson ga aldri opp - og ga både tv-seerne og publikum på stadion en skikkelig overraskelse.

- Som fortjent Flere tilskuere hadde allerede gått ut stadionportene da de skjønte at favorittlaget var tilbake i kampen. Men de mindre trofaste supporterne slapp ikke inn på stadion igjen, skriver Huffington Post.

- Supporterne som forlot stadion fikk som fortjent, skriver nettstedet.


Bilder fra utenfor stadion viser at flere ble stående å se inn gjennom vinduer for å skimte sluttminuttene på tv-skjermer.

Seahawks vant Superbowl i fjor og det måtte spilleforlengning til for at laget skulle få sjansen til å gjenta bragden i natt.

- En ære Quarterback Russell Wilson hadde en forferdelig innledning på kampen, men Wilson sto fram da det gjaldt som mest og ledet laget til seier.

Hans eneste touchdownpasning for dagen til Jermaine Kearse 3.19 minutter ut i forlengningen avgjorde kampen.

- Det er en ære å være på dette laget, sa en rørt Wilson i jubelscenene rett etter at avgjørelsen falt.


Seahawks lå under 0-16 ved pause og 7-19 litt over to minutter før slutt, men scoret 15 poeng på 44 sekunder og tok ledelsen.

Superbowl spilles i Glendale, Arizona mot New England Patriots natt til 2. februar.