KLAR BESKJED: Saint-Étiennes supportergruppering Magic Fans hadde en tydelig melding rettet mot Ole Selnæs lørdag. Foto: Envertetcontretous
KLAR BESKJED: Saint-Étiennes supportergruppering Magic Fans hadde en tydelig melding rettet mot Ole Selnæs lørdag. Foto: EnvertetcontretousVis mer

Ole Selnæs kalles forræder av egne fans

Fans med rasende beskjed til Selnæs: - Gå bort, forræder

Ole Selnæs flørtet med en overgang til kinesisk fotball. Det liker fansen til Saint-Étienne svært dårlig.

Magic Fans, en av de større supportergrupperingene til Saint-Étienne, er svært misfornøyde med Ole Selnæs.

Det kom tydelig fram ved inngangen til klubbens treningsfelt Etrat denne morgenen, hvor de hadde en klar beskjed til den norske midtbanespilleren.

«Gå bort, forræder» står det på et stort banner med klar henvisning til nordmannens oppførsel. Banneret er signert: «Magic Fans mot moderne spillere».

Forsvant fra treningssamling

Etter at det ble kjent at 24-åringen var nær en overgang til kinesiske Shenzhen forsvant han fra klubbens treningsleir tidligere denne uka. Da overgangen ikke gikk i orden måtte nordmannen komme tilbake med halen mellom beina, skrev VG tidligere denne uka.

Saint-Étienne-direktør Frédéric Paquet uttalte seg om temaet på en pressekonferanse klubben selv har lagt ut på Twitter.

- På grunn av agentene hans har han innbilt seg at han skulle dra. Men ingenting har vært i boks. Han er veldig preget, åpnet Paquet om trønderen tidligere denne uka.

- Per dags dato er Selnæs fortsatt Saint-Étienne-spiller. Han har begynt å trene igjen. Vi har gitt klar beskjed om at oppførselen hans mot spillerne, støtteapparatet og hele klubben var utilgivelig, sier Paquet.

Tilgitt av treneren

Trener Jean-Louis Gasset har imidlertid sagt at han har tilgitt sin norske midtbanespiller som har vært en viktig brikke i Saint-Étiennes lag som kjemper om europacupspill etter en drøy halvspilt ligasesong i Frankrike.

Nordmannen er nå tilbake og trener med lagkameratene sine. Oppførselen til den norske internasjonale midtbanespilleren er kanskje tilgitt av treneren, men det er ikke tilfelle med Magic Fans. Kanskje heldigvis for trønderens del har søndagens kamp mot Strasbourg blitt utsatt på grunn av snøfall.

Overgangsvinduet i Kina stenger ikke før 28. februar. Dermed kan Selnæs fortsatt ende opp i Kina i løpet av den kommende måneden.

Dagbladet har ikke lykkes å komme i kontakt med Selnæs eller hans agent Mikael Dorsin.