Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fans skjøt mot egne spillere under treningsøkt

- Jeg har vanskelig for å finne ord. Skal alle spillere ansette en livvakt?, spør spiller som ble beskutt.

MISFORNØYD MED INNSATSEN: Fansen er tydeligvis ikke fornøyd med trener Dan Vasile Petrescu som her gestikulerer under en Europaliga-kamp tidligere i sesongen. Foto: AP Photo/Michael Probst/NTB scanpix
MISFORNØYD MED INNSATSEN: Fansen er tydeligvis ikke fornøyd med trener Dan Vasile Petrescu som her gestikulerer under en Europaliga-kamp tidligere i sesongen. Foto: AP Photo/Michael Probst/NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Fansen til den russiske klubben Dynamo Moskva skal ha sett seg lei på de dårlige resultatene til klubben som ligger tredje sist i den russiske divisjonen. På dagens trening møtte flere fans opp på treningsfeltet til spillerne med et paintball-gevær, og startet å fyre løs på spillerne.

- Jeg har vanskelig for å finne ord. Hva skal vi gjøre? Skal alle spillere ansette en egen livvakt? Flere av oss ble truffet av kulene, jeg fikk en i nakken, sier en av spillerne,Alan Gastagov, til nyhetsbyrået AP.

- Jeg er fortsatt i sjokk. Jeg har et lite barn hjemme, vi har alle familier. Tenk om noen hadde blitt alvorlig skadet, hva ville skjedd da? Jeg skal rådføre meg med folk og se om jeg kan søke tilflukt, for dette var et angrep, sier Gastagov.

Flere spillere skal ha blitt truffet av kulene. Fansen som skjøt skal ha vært iført kamuflasjetøy. De kastet også inn flygeblad med hatfullt budskap inn på treningsfeltet, hvor det skal ha stått følgende:

- Om ikke klubben og trenerne kan motivere dere, tro oss, så kommer vi til å gjøre det. Vi er supportere og fans, og våre metoder er litt mer alvorlige.

Dynamo Moskva sier til AP at de vil gjøre alt som står i deres makt for å finne de ansvarlige og stille dem til ansvar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media