Fansen fordømmer spiller etter disse bildene

- Han kan ikke være en del av Inter lenger.

MØTER MOTSTAND: Mauro Icardi. Foto: NTB Scanpix
MØTER MOTSTAND: Mauro Icardi. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mauro Icardi er en mann som liker å gå sine egne veier, og er ikke kjent for å gå stille.

Det har ført til at Inter-spilleren, som har vært klubbens største stjerne de siste åra, har et svært turbulent forhold både til lagkameratene og Inter-fansen.

Vi tar det siste først, og kommer tilbake til de andre intrigene, som blant annet innebærer et pikant trekandrama med en TV-personlighet og egen lagkamerat, litt lenger ned i saken.

STORM: Etter at tv-kanalen Channel Seven la ut bildet av stjerneangriperen Tayla Harris på sin Facebook-side begynte meldingene å hagle. Video: CNN. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen / Dagbladet Vis mer

- Ferdig i klubben

For nå har Icardis siste stunt fått fansen til å se rødt. De fordømmer den argentinske spilleren, og sier at hans dager i klubben er talte.

Bakgrunnen er en rekke bilder Icardi har lagt ut på Instagram sammen med kjæresten og agent Wanda Nara.

- Han kan ikke være en del av Inter lenger, kommer det fram i en pressemelding fra supportergrupperingen Curva Nord, gjengitt hos Football Italia.

- Vi har forsøkt å forklare det på alle mulige måter tidligere. Ingen betviler hans talent, men problemet er, og har alltid vært, hans måte å oppføre seg overfor resten av laget. Han har hatt så mange sjanser til å forsone seg med garderoben og oss, men han tok dem aldri. Det bare beviser at han ikke kan være en del av Inters framtid, skriver fansen i pressemeldingen.

Se dette innlegget på Instagram

L O V E 🖤

Et innlegg delt av Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi)

Se dette innlegget på Instagram

🖤

Et innlegg delt av Wanda nara (@wanda_icardi)

Se dette innlegget på Instagram

🖤

Et innlegg delt av Wanda nara (@wanda_icardi)

Se dette innlegget på Instagram

🔥

Et innlegg delt av Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi)

Fratatt kapteinsbindet

Icardi, som har vært klubbens soleklare ener de siste år, ble fratatt kapteinsbindet i februar, og ble isolert fra klubben i nesten to måneder mellom februar og april.

Den argentinske spissen har virkelig ikke vært en enkel mann å håndtere for Inter.

Hans agent er også hans kone, og hun skal være vanskelig å ha med å gjøre i kontraktsforhandlingene. Hun har tidligere vært ute og kritisert klubben for hvordan de behandler spilleren.

Seinest i vinter, da Wanda Nara ble konfrontert med at hennes mann hadde gått sju kamper uten å score, valgte hun å skylde på klubben

- Mauro har fått mindre hjelp denne perioden. Hvis jeg skulle valgt mellom en ny kontrakt eller noen spillere som gir ham fem gode baller, så ville jeg valgt sistnevnte, sa hun ifølge Goal.

Nara skal nå ha gjort ting vanskelig for Inter-styret, som ville holde kontraktsforhandlingene mer hemmelig. I stedet gikk hun ut i offentligheten og var misfornøyd med Inter.

KJØPE?: En boligannonse i Sydney har tatt verden med storm den siste tida, og nei, det er ikke det flotte badebassenget som er årsaken. Video: LJ Hooker. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Trekantdrama

For to år siden kom også Icardi et pikant trekantsdrama, da han ble kjæreste med nevnte Wanda Nara. Hun var nemlig først gift med tidligere lagkamerat Maxi Lopez (33), paret har tre barn sammen.

Icardi og Lopez var venner, lagkamerater og landsmenn fra Argentina. Vennskapet tok en brå vending da Nara plutselig byttet adresse.

I et eksklusivt intervju med magasinet Caras fortalte Nara om forholdet:

- Jeg angrer ikke på noe, spesielt ikke i kjærlighetslivet. Det har gitt meg barn som jeg er stolt av, sier Nara.

Hun er nå både gift med Icardi - og fungerer som Inter-spillerens agent.

Nara og Lopez ble skilt i desember 2013, og bare fire måneder seinere var hun gift med Icardi.

Selveste fotballikonet Diego Maradona (56) langet også ut mot Icardi

- Icardi eksisterer ikke for meg, sa Maradona sommeren 2016, ifølge ESPN.

- Han kan være kaptein for hele galaksen, men etter hva han gjorde, er jeg blitt en Maxi Lopez-fan. Du skal aldri gjøre sånn som Icardi. Han (Lopez) ga ham mat, han slapp ham inn i hjemmet sitt. Så skjer dette. Folk som ikke har noen verdier, er døde i mine øyne, sier Maradona nådeløst.

Supporterbråk

Men disse nylige hendelsene er langt ifra de første kontroversene rundt Mauro Icardi. Det oppsto en stor sak rundt hans egenhet som kaptein tilbake i 2016 også.

Den gangen var det fansen som tok til ordet at de ikke ønsket den argentinske spissen som kaptein for Inter.

Bakgrunnen for fansens hets, var at Mauro Icardi hadde kritisert den mest hardbarka kjernen av fansen som kalles for «Ultras» i sin bok.

Dette gjorde han fordi fansen hadde kastet Mauro Icardi sin drakt tilbake til han, etter at argentineren ville gi sin drakt til publikum da Inter gikk på et bortetap mot Sassuolo.

Dette er Icardis versjon, men fansen har benektet den.

Etter at fansen hadde fått kritikk av deres kaptein, svarte de med å rase mot Mauro Icardi i en uttalelse.

- Han er en individualist som ikke kan ha Inters kapteinsbind. Han er ikke noe for oss, og Inter fortjener ikke dette. Du er ferdig med oss. Det er slutt. Ta av kapteinsbindet, din klovn!

Siste ord er garantert ikke skrevet i Icardi-sagaen, men det store spørsmålet er hvilken drakt han har på seg når historien fortsetter. Han har blitt lenket til flere klubber i Italia og Europa siden forholdet til Inter surnet.

Hvem tar sjansen?