- Fansen gråter ikke over Zlatan

Inter-fansen vil ikke savne Zlatan, mener Mourinho.

VAR POPULÆR: Men Mourinho mener fansen ikke vil savne Zlatan Ibrahimovic. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY)
VAR POPULÆR: Men Mourinho mener fansen ikke vil savne Zlatan Ibrahimovic. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY)Vis mer

Inter-fansen vil ikke savne Zlatan Ibrahimovic. De vil være for opptatt med å forelske seg i byttehandelen Samuel Etoo, mener klubbens manager, José Mourinho.


Mens stjernespiss Ibrahimovic satt på flyet til Barcelona for å skrive kontrakt, ga Mourinho klart uttrykk for hvilken klubb som går seirende ut av byttehandelen.

- Selv om Zlatan alltid ga alt for både klubben og manageren, greide han aldri å få fansen til å forelske seg. Fansen gråter ikke over salget og er klar til å forelske seg i Etoo, sier Mourinho til Gazzetta dello Sport.

Mens den svenske spissen går til Barcelona, får Inter Etoo, Aleksandr Hleb og 50 millioner euro (450 mill. kroner) i retur.

- På meg virker det som en fantastisk avtale for oss, sommerens store overgang. For meg er handelen verd 100 millioner (euro) fordi Etoo ikke er verd en euro mindre enn Ibrahimovic, hevder José Mourinho.

(NTB)