Fansen hetser Houllier

Liverpool-tilhengere sprayet dødsbudskap mot manageren på treningsfeltet.

(Dagbladet.no): Gerard Houllier er ikke lenger så godt likt av alle i Liverpool. I helga ble laget slått ut av FA-cupen, og det er lenge siden klubben kjempet om ligagullet.

I går markerte tilhengerne seg med et lite hyggelig budskap på gjerdet utenfor treningsfeltet på Mellwood. Noen hadde sprayet inn et grafittiønske om sykdom og død for den hjerteopererte franskmannen.

Trykket mot Liverpool-sjefen kan bli enda større, dersom klubben ikke gjør suksess mot bulgarske Levski Sofia i UEFA-cupen i morgen.

Foreløpig står Houllier rakrygget mot kritikken, som ikke bare kommer fra fansen. Mange tidligere storspillere har denne uka krevd hans avgang på Anfield.

- Jeg går ikke. Jeg er sterk og har fortsatt mål, og jeg vil ikke snu ryggen til klubben for en ny utfordring. Dette handler ikke om Gerard Houllier, dette handler om at vi jobber for suksess i klubben, sier Houllier ifølge Daily Mirror.

Liverpools internasjonale supporterklubb tok i går avstand fra den ekstreme hetsingen fra fansen.

- Uansett hva som skjer på banen, er det ingen unnskyldning for slik oppførsel. Selv om laget er i en dårlig periode, må vi huske at Houllier har hentet seks trofeer til klubben. Han vil bli husket for det, sier talsmann Les Lawson.

UNDER PRESS:</B> Gerard Houllier fikk mistillit sprayet på gjerdet av treningsfeltet i går.