Manchester United mot Cardiff

Fansen i harnisk: - Denne klubben er død. Vi er rævkjørt

Manchester Uniteds tilhengere buet mot sine egne og sosiale medier koker etter sjokktapet mot Cardiff.

SKUFFET: Ole Gunnar Solskjær måtte se laget sitt tape 2-0 mot Cardiff på hjemmebane i siste seriekamp på Old Trafford. Foto: PA Photos
SKUFFET: Ole Gunnar Solskjær måtte se laget sitt tape 2-0 mot Cardiff på hjemmebane i siste seriekamp på Old Trafford. Foto: PA Photos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United tapte 2-0 mot nedrykksklare Cardiff i sesongens siste seriekamp.

Nordmannen har ikke hatt en enkel jobb etter overtakelsen tidligere i år. Totalt tok klubben 15 færre poeng i år sammenliknet med fjorårets sesong.

- Visste ikke Ole Gunnar Solskjær hvor alvorlig situasjonen er, så vet han det nå. Han trenger ikke bare nye spillere. Manchester United trenger egentlig et helt nytt lag, sier Dagbladets kommentator, Morten Pedersen.

- Truffet en murvegg

Solskjær ble stilt til veggs på pressekonferansen etter kampen. 46-åringen hadde bare én positiv ting å trekke fram; at sesongen var over.

- Vi har vært dårlige. Vi har truffet en murvegg i slutten av sesongen. Det er selvfølgelig veldig skuffende, men det positive er at sesongen er over. Vi kan sette en stor strek over det og se framover, sier Solskjær.

En journalist lurte på om nordmannen er sjokkert over den sviktende formen, men det avkrefter han.

- Dynamikken i fotball er marginer, selvtillit, mangel på selvtillit, vaner. Det er å komme inn hver dag og gjøre jobben. Det er en lang sesong. På starten ble jeg kritisert for at jeg spilte for mye med samme lag, så fikk vi skader, og da måtte vi rotere. Vi kunne ikke fortsette med det vinnende laget. Vi hadde ikke et sterkt nok fundament til å fortsette med de prestasjonene, sier Solskjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer