Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Fansen invaderte banen etter Burnley-scoring

West Ham og West Ham-fansen raknet totalt.

KAOS: West Ham United's Mark Noble krasjer med en fan som har invadert banen. Foto: Reuters/Peter Cziborra
KAOS: West Ham United's Mark Noble krasjer med en fan som har invadert banen. Foto: Reuters/Peter Cziborra Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • West Ham - Burnley 0-3

(Dagbladet): Da Burnleys Jóhann Berg Gudmundsson fyrte av mot Joe Hart i sluttminutta, snublet Hart og klarte ikke å kontrollere ballen. Chris Wood var kjapp på returen og satte Burnleys tredje for dagen.

Da raknet det for publikum. West Ham-fansen stormet banen og stemningen på stadion ble sterkt forverret. Dommeren måtte vurdere om det var trygt å spille sluttminuttene av kampen.

Allerede et kvarter før slutt vendte hjemmefansen ryggen til gressteppet og ropte mot eierne David Sullivan og David Gold, som for egen sikkerhet ble geleidet ut av stadion. Det melder TV2.

En supporter tok med seg hjørneflagget og spurtet ut på banen. Like før slutt stormer publikum nok en gang ut på banen.

Moyes-trøbbel

Nederlaget gjør at West-Ham nå ligger på 16. plass, tre poeng over nedrykksstreken. Klubben har ikke vunnet siden januar.

Ashley Barnes og Chris Wood (2) satte tre baller i nettmaskene, mens Moyes' mannskap ikke maktet å svare.

Burnley på 7.-plass puster Arsenal i nakken i toppen, mens West Ham kun har tre poeng til gode på Crystal Palace. Bunnstriden i Premier League er svært jevn.

West Bromwich

Tabelljumbo West Bromwich og manager Alan Pardew sliter tungt om dagen, og laget fikk det ikke lettere da Leicester kom på besøk til The Hawthorns. Jamie Vardy, Riyad Mahrez, Kelechi Iheanacho og Vicente Iborra snudde 0-1 til 4-1-seier på bortegress. Salomón Rondón sendte først West Brom i føringen, men til ingen nytte.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!