MIDDELS STEMNING: Det var ampert på sidelinja mellom José Mourinho og Antonio Conte. Foto: NTB Scanpix/ Paul Marriott/REX
MIDDELS STEMNING: Det var ampert på sidelinja mellom José Mourinho og Antonio Conte. Foto: NTB Scanpix/ Paul Marriott/REXVis mer

Premier League:

- Fansen kan si hva de vil. For øyeblikket er Judas nummer en

José Mourinho fikk høre det av gamle venner.

(Dagbladet): Chelsea - Manchester United 1-0.

«Hjertelig» er vel ikke ordet å bruke om gjensynet mellom José Mourinho og hans tidligere supportere på Stamford Bridge i går kveld.

Da Manchester United ble slått ut etter N'Golo Kantés vinnermål tidlig i andre omgang, hadde Mourinho allerede hoderistende sett Ander Herrera bli utvist, vært i nesten-håndgemeng med Chelsea-manager Antonio Conte, og i åpenbar krangel med sine gamle venner.

- Du er ikke spesiell lenger, Judas, var blant ropene til Mourinho fra Chelsea-fansen, og portugiseren svarte på sedvanlig vis: Både med gestikulering midt under kampen, og verbalisering etterpå.

- Fansen kan kalle meg hva de vil. Jeg er proff, jeg forsvarer klubben jeg jobber for, sier Mourinho, ifølge Guardian.

- Helt til Chelsea har en manager som vinner fire Premier League-titler for dem, så er jeg nummer en. Når de får en som vinner fire, vil jeg bli nummer to. For øyeblikket er Judas nummer en, sier portugiseren, som fikk sparken på Stamford Bridge i desember 2015.

Kritiserer Oliver

Ander Herrera vil få to kampers utestengelse etter de to gule kortene han pådro seg da Manchester United gjorde mye for å hindre Eden Hazard i å dominere kampen.

Det er dårlig nytt for de røde, som allerede er uten suspenderte Zlatan Ibrahimovic.

- Jeg er veldig stolt av guttene. Mr. Oliver (dommer Michael Oliver) kan gå hjem og gjøre sin egen analyse, for jeg ønsker ikke å gjøre det. Sammenlikn Herreras andre gule kort med frisparket Rashford fikk noen minutter senere, da Chelseas kaptein tok tak i ham og stoppet en kontring. Mr. Oliver ga ikke noe kort for det, sier José Mourinho.

- Ikke fotball

Antonio Conte mener på sin side at United-spillernes opplegg de første minuttene ikke hadde noe med fotball å gjøre.

- Det var umulig for Hazard å spille de første 25 minuttene. Det eneste jeg så var at han ble sparket ned. Bare sparking, sier italieneren.

- Dette er ikke fotball for meg. Jeg syns ikke det kan kalles en taktikk, det er sannheten. Når du møter veldig talentfulle spillere, så forsøker du å skremme dem. Da mener jeg dommeren bør beskytte disse spillerne. Hva hvis de blir alvorlig skadet?, spør Conte.

Chelsea møter Tottenham i de prestisjetunge FA-cupsemifinalene, som også inneholder Arsenal mot Manchester City.