FÅR OPPMERKSOMHET: Eric Dier (i grått) får mange reaksjoner fra fans og lagkamerater etter dette bilde som han la ut på Instagram. Foto: Eric Dier / Instagram
FÅR OPPMERKSOMHET: Eric Dier (i grått) får mange reaksjoner fra fans og lagkamerater etter dette bilde som han la ut på Instagram. Foto: Eric Dier / InstagramVis mer

Eric Dier på Instagram:

Fansen ler av detaljen i stjernas bilde

- Du ser VELDIG glad ut for å se dem …

Tottenham-spiller Eric Dier (24) har ei fortid i portugisisk fotball og benyttet anledning til å hilse på gamle kjente da Sporting CP besøkte London denne uka.

Dier la ut et bilde av seg selv med blant annet Nani og Adrien Silva - men det er en annen detalj som fanger fansens oppmerksomhet.

Flere på bildetjenesten Instagram reagerer nemlig på en stor bulk på joggebuksa til midtbanespilleren.

Bildet har også fått Tottenham-spiller Jan Verthongen til å spøke med lagkameraten.

- Du ser VELDIG glad ut for å se dem … skriver Vertonghen.

Andre fans skriver:

- Ser alle det samme som jeg ser? skriver en bruker.

- Er dette bildet ekte? skriver en annen.

Sporting CP er i London for å spille mot Arsenal i Europaligaen, og Dier legger ikke skjul på sine følelser for portugiserne.

«Grønn og hvit familie», skriver Dier til bildet, som har fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier for alt annet enn teksten.

View this post on Instagram

Família verde e branco 💚

A post shared by Eric Dier (@ericdier15) on

Tottenham vant forresten 2-1 mot PSV i Champions League tirsdag. Tottenham fikk 0-1 mot seg av PSV etter bare 61 sekunder. Målet kom på nederlendernes første avslutning og ble headet inn av lagkaptein Luuk de Jong.

Tottenham presset på i annen omgang på Wembley og fikk etter hvert uttelling. Harry Kane utliknet etter 77 minutter med et hardt skudd etter forspill fra Fernando Llorente.

I nest siste minutt nikket Kane inn vinnermålet via PSV-forsvarer Trent Sainsbury.

- Vi kunne vært mer effektive, men vi er glade for at det ble seier. Vi gikk i kjelleren da vi trengte det. Det var en av våre beste prestasjoner i høst, sa matchvinneren til BT Sport.

Seieren var Tottenhams første i gruppespillet. Den betyr at laget er tre poeng bak Inter, som kommer til Wembley om tre uker. Da kan lagene bytte plass på tabellen.