Fansen møtte opp på sykehuset for å hylle døende NHL-legende

Hundrevis møtte opp for å hylle Gino Odjick.

BLE HYLLET: Tidligere Vancouver-spiller Gino Odjick fikk i går besøk av fansen på sykehuset i Vancouver. Foto: Darryl Dyck / AP Photo/The Canadian Press  / NTB Scanpix
BLE HYLLET: Tidligere Vancouver-spiller Gino Odjick fikk i går besøk av fansen på sykehuset i Vancouver. Foto: Darryl Dyck / AP Photo/The Canadian Press / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere NHL-spiller Gino Odjick kan bare ha uker igjen å leve etter at han ble diagnostisert med den dødelige sykdommen amyloidosis for to måneder siden.

Liten tid igjen 43-åringen spilte for NHL-klubbene Vancouver Canucks, New York Islanders, Philadelphia Flyers og Montreal Canadiens fra 1990 til 2002.

- Legene vet ikke hvor lenge jeg har igjen. De trodde først det dreide seg om noen år, men nå tror de det er mindre. Jeg kan ha måneder, eller til og med bare uker, igjen, sier Odjick i et åpent brev publisert på nettsiden til Vancouver Canucks, i slutten av forrige uke.

- Dette er ikke et farvel, men jeg ville dere skulle vite hva som skjer. Jeg skal kjempe videre og håper å tilbringe så mye tid med barna mine som mulig.

Takket fansen I brevet takker han også fansen.

- I hjertet mitt vil jeg alltid være en Canuck, og jeg har alltid hatt et helt spesielt forhold til fansen her. Jeg elsket da dere skrek «Gino, Gino», og jeg skulle ønske jeg kunne høre det igjen. Dere har vært fantastiske, skriver han i brevet.

CBC skriver nå at fansen fikk dette med seg, og gjennom Facebook organiserte de et treff utenfor sykehuset i Vancouver hvor Odjick befinner seg, for å la han høre fansen rope navnet sitt.

Og det gjorde han, men han tok også turen ned fra rommet sitt, og ut av sykehuset for å hilse på fansen som hadde møtt opp.

- Jeg vil si tusen takk. Jeg kan ikke bli så lenge, fordi jeg må ta noen medisiner, men jeg sitter virkelig pris på at dere kom hit, sa han til den frammøtte fansen, ifølge CBC.

TAKKET: Gino Odjick tok seg tid til å hilse til fansen da de i går besøkte han på sykehuset. Foto: Darryl Dyck / AP Photo/The Canadian Press / NTB Scanpix
TAKKET: Gino Odjick tok seg tid til å hilse til fansen da de i går besøkte han på sykehuset. Foto: Darryl Dyck / AP Photo/The Canadian Press / NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer