Fansen møtte Sian Massey med rop på Andy Gray

- Er det morsomt? spør forbannet Holloway.

FORTSATT OPPMERKSOMHET: Sian Massey var tilbake på linja i helga. Ian Holloway reagerer på deler av mottakelsen hun fikk.Foto: SCANPIX/AP/Lefteris Pitarakis
FORTSATT OPPMERKSOMHET: Sian Massey var tilbake på linja i helga. Ian Holloway reagerer på deler av mottakelsen hun fikk.Foto: SCANPIX/AP/Lefteris PitarakisVis mer

(Dagbladet): Sian Massey er den kvinnelige assistentdommeren som havnet midt i mediestormen som endte med at Sky-profilene Andy Gray og Richard Keys til slutt fikk sparken.

I helga var hun tilbake på linja i 1-1-kampen mellom Blackpool og Aston Villa, ikke uten ekstra oppmerksomhet.

Ifølge BBC ble Massey møtt av flere hånende tilrop fra tribunene, tilrop som har gjort Blackpool-manager Ian Holloway forbannet.

- Jeg likte dårlig en del av tingene jeg hørte. Er det morsomt? «Det finnes bare en Andy Gray» Det er uhøflig, sier Holloway.

- Folk er nødt til å glemme alt det der og komme seg videre. Vi må la ting ligge - gjorde hun det bra? Absolutt, svarer Blackpool-sjefen på sitt eget spørsmål.

Fargerikt språk
Holloway bruker også store deler av sin spalte i Independent på å skryte av Sian Massey, selv om han skammer seg litt over sin egen språkbruk.

- Dette er den andre gangen vi har hatt henne som assistentdommer, hun var også på linja mot Sunderland etter jul, og begge ganger gjorde hun en god jobb. Likevel, det er bra hun var på den andre siden av banen, for hun hadde nok ikke likt deler av språket mitt. I løpet av kamper kommer det en del gloser, la oss bare si at det ikke er ting jeg ville sagt foran moren min, skriver den frittalende manageren.

Støtte av Houllier
Bråket rundt Massey startet da et opptak av av samtale mellom Andy Gray og Richard Keys ble lekket til avisene. I forkant av kampen mellom Wolves og Liverpool rakket de ned på den kvinnelige linjedommeren.

- Kan du fatte det? En kvinnelig assistentdommer. Kvinner forstår ikke offsideregelen, sa Gray.

Etter dette kom det flere avsløringer, blant annet et opptak hvor Keys i forkant av en live-sending sex-pratet om Jamie Redknapps eks-kjæreste.

Til slutt forsvant både Andy Gray og Richard Keys fra Sky Sports.

Også Aston Villa-manager Gerard Houllier skryter av Sian Masseys innsats i helga.

- Hun tok de rette avgjørelsene. Jeg hadde full tiltro til henne, hun er god til det hun gjør, sier franskmannen.

OPPGITT: Ian Holloway.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
OPPGITT: Ian Holloway.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer