Cristiano Ronaldo

Fansen raser: - Ikke velkommen

Klar beskjed, ber klubbben droppe interessen.

UØNSKET: Cristiano Ronaldo vil bort fra Manchester United, men få klubber virker å være interessert. Foto: Pa / NTB Scanpix
UØNSKET: Cristiano Ronaldo vil bort fra Manchester United, men få klubber virker å være interessert. Foto: Pa / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Cristiano Ronaldo ønsker seg etter alle solemerker seg vekk fra Manchester United. Problemet til Uniteds superstjerne er at det på nåværende tidspunkt virker å være få klubber som er interessert i spilleren.

Et av lagene han har blitt linket til er Atletico Madrid, men der er den tidligere Real Madrid-spilleren mildt sagt ikke ønsket av fansen.

Under klubbens treningskamp mot Numancia onsdag hadde en gruppe supportere møtt opp med et stort banner der sto «CR7, ikke velkommen».

Det kom bare timer etter at en av klubbens supportergrupperinger kom med en offisiell uttalelse der de gjorde det helt klart at de ikke støtter en slik overgang.

«Han er den rake motsetningen til verdiene som kjennetegner klubben vår», heter det i uttalelsen der de ber klubben droppe interessen, dersom den noensinne var der.

Det kan imidlertid virke som fansen kan puste lettet ut.

Klubbpresident Enrique Cerezo fortalte det spanske radioprogrammet El Partidazo de COPE at ryktene om en overgang ikke stemmer.

- Jeg vet ikke hvem som diktet opp denne historien om Cristiano Ronaldo til Atletico. Det er ikke sant. Det er praktisk talt umulig for ham å komme til Atletico, fortalte Cerezo.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer