Fansen raser mot Glimt-styret etter sparkingen av Ingebrigtsen

- De har presset ham ut.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kåre Ingebrigtsen er ferdig i Bodø/Glimt etter fire år som hovedtrener i klubben.

Ingebrigtsen har ikke besvart Dagbladets hendvendelser, men sier til nettstedet Tronderfotball.no at han ønsker klubben lykke til videre.

- Vi ble i dag enige om å avslutte samarbeidet og jeg tok i dag farvel med spillerne, og ønsker de samtidig lykke til videre, sier Ingebrigtsten.

Hjelpetrener Cato Hansen overtar ansvaret for klubben inntill en ny trener er ansatt.

- Presset ham ut Supporterleder i Bodø/Glimts-supporterklubb Den Gule Horde, Ada Krutnes, sier til Dagbladet at det er «trist» at Kåre Ingebrigtsen nå skiller lag med klubben han har trent siden november 2007.

Hun gikk selv ut i media for en måned siden og sa Kåre burde gå, men hun ville ikke at det skulle skje under slike omstendigheter.

- Glimt har ikke uttalt seg, men det virker som at de har bestemt seg for at «nå skal vi presse ham ut». Det er uproft og fælt å se at han måtte gå på den måten. Slik støtter jeg Kåre 100 prosent, sier Krutnes.

Det har stormet i klubben etter at det ble kjent at Stig Johansen skulle gjøre comeback i klubben. Ingebrigtsen ville ikke ha Johansen, men styret overkjørte treneren og den 38-årige spissen er nå på vei tilbake.

- Styret hadde krisemøte i påska, og dagen etter sa de at Kåre hadde full tillit hos dem. Etter at de kom ut at Stig (Johansen) var på vei tilbake, da skjønte man at noen i styret ville presse ut Kåre. De visste at Kåre ikke ville ha ham, og da skjønte man at de ville ha ham ut. Men de sier jo ingenting, sier Krutnes.

Daglig leder i Bodø/Glimt, Bjørn Tore Hansen, har ikke besvart Dagbladets hendvendelser torsdag ettermiddag.

Voksen mann Glimt-fansen er usikker på om de ønsker seg Johansen tilbake til klubben.

- På den måten her? Nei. Vi er veldig usikker på hva han bidra med. Han har ikke spilt fotball to år og begynner å bli en voksen mann, sier Krutnes.

Bodø/Glimt har hatt en tung sesongstart i Adeccoligaen, og har bare klart å ta seks poeng på de syv første kampene.I går røk de også ut av cupen etter tap mot erkerival Tromsø.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer