Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fansen vil elske at vi banker United

- Årets kamp på Anfield, sier Øyvind Leonhardsen om kveldens treff med Manchester United. - Slik sesongen har vært for oss vil fansen elske det hvis vi klarer å ødelegge for United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og enda litt mer United-supporter-uro fra fiendens leir bare noen timer før avspark i Liverpool:

- Jeg tror det er mulig, sier Leo til Dagbladet. - Jeg har merket på treningene at denne kampen er veldig viktig for oss. For vi har ikke så veldig mye annet å spille for.

- Klarer vi United vil mye være tilgitt.

Leo har i hele år holdt sine norske United-kamerater som favoritter til ligagullet. I går kveld begynte han å tvile.

- Jeg tror det vel fortsatt, men jeg er ikke helt sikker. Og hvis vi slår dem i kveld blir det enda mer åpent.

Nei til RBK

Øyvind Leonhardsen er tilbake som vår-fast Liverpool-mann og spiller godt. Det hjelper på humøret. Men han vil fortsatt bort fra klubben. Bare ikke til Trondheim slik det har vært spekulert.

- Nei, jeg har lyst til å være ute noen år til, sier Leo. - Men at jeg spiller for Liverpool nå forandrer ikke på synspunktene mine.

- Med gode matcher nå på slutten kan det bli lettere å finne en klubb som vil kjøpe?

- Ja, det skal man tro. Det er viktig for meg å få vist meg fram. Og det at jeg spiller bra nå viser at jeg har klart å takle motgangen. Det er veldig godt for meg sjøl, sier Leo.

Manager Gerard Houllier snakker som sitt norske salgsobjekt når han tenker på kveldens kamp. Det handler om å gi alt for supporterne.

- Dette er en veldig viktig kamp for fansen, sier Houllier. - Det er avgjørende for dem. Og det er opp til spillerne å sørge for at supporterne er happy. Vi vet at vi er nødt til å vinne for dem.

Advarer Arsenal

I London har Tottenham-manager George Graham brukt dagene før denne skjebne-onsdagen til å advare sin gamle arbeidsgiver på Highbury.

- Arsenal får ingen tjenester fra meg, sier Graham i svære overskrifter. - I et lokalderby, enten du er topp, i midten eller på bånn, spiller du får æren. Og at det står noe ekstra på spill for det ene laget er ubetydelig.

- Jeg trenger ikke utbrodere min iboende vilje til å vinne fotballkamper sjøl om Arsenal er motstander.