Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fansens buing får Ronaldo til å reagere

Cristiano Ronaldo hysjet på egne fans da han scoret mot Bayern München. 

HYSJET PÅ EGNE FANS: Cristiano Ronaldo viste hva han mente om sine egne supportere etter 1-1-scoringen. Video: Viasat

(FourFourTwo): Cristiano Ronaldo noterte seg for sin femte scoring på to kamper mot Bayern München da han ble servert av sin gode kamerat Marcelo i ekstraomgangene. Samtidig scoret angriperen sitt 101 mål i Champions League, og ble den første til å bryte den magiske «100-grensa».

Likevel er det ikke alltid Real Madrid-fansen setter pris på superstjernen. Denne sesongen har det skjedd ved flere anledninger at publikum på Santiago Bernabéu har buet på portugiseren, som tidligere i sesongen blant annet opplevde en måltørke i Champions League.

Og det gjentok seg i går. Tidligere i oppgjøret hadde Ronaldo muligheten til å spille ballen til en umarkert Karim Benzema på en kontring, men valgte i stedet å gå for skudd. Den løsningen ble ikke satt pris på. De buet også på ham seinere da han «stjal» ballen fra Toni Kroos og kastet bort et angrep.

Så da Ronaldo utliknet til 1-1 etter at Bayern München hadde tatt ledelsen på straffespark i andre omgang, hysjet superstjernen på sine egne. Det virket som en klar melding til fansen, og etterpå ble det enda klarere.

HØYDEPUNTKER: Her er høydepunktene fra Real Madrid - Bayern München og Leicester - Atlético Madrid. Video: Viasat

- Jeg ber dem ikke om å kalle opp gater etter meg, det eneste jeg ber om er at de ikke buer på meg her, sier Ronaldo til den spanske tv-stasjonen Antena 3, gjengitt av Reuters.

- Jeg ønsker at de skal slutte å bue på meg, fordi jeg alltid gjør mitt beste og selv når jeg ikke scorer forsøker jeg å hjelpe Real Madrid, sier han.

Forsvares

Det endte med at Ronaldo scoret hattrick og ble en stor bidragsyter til avansement, og etterpå ble 32-åringen tatt i forsvar av manager Zinedine Zidane.

- Kanskje fansen ikke vil bue mer på ham, men dette er Bernabeu og det kan skje fra tid til annen og han vet det, sier Zidane, som skryter av angriperen sin.

- Det eneste han gjorde var å være rolig og han beviste hva han kan. Det er noen få spillere som alltid er involvert i nøkkelsituasjoner, og fansen vil være takknemlig for det Cristiano har gjort her, sier manageren.

Ronaldo scoret et mål med venstrebeinet, et mål med høyrebeinet og et mål med hodet.

- Han vet alltid at han må være der når det er en viktig mulighet, og han viste det igjen i kveld. Det han gjorde hører ikke til noen kategori. Det er noen få spillere som kan gjøre det Ronaldo har gjort og alle vet det, sier Zidane videre.

Kontroversiell seier

Real Madrid tok seg videre til semifinalen med 6-3 sammenlagt. Flere av scoringene til de liljehvite var av det kontroversielle slaget i går, og dommerteamet har måtte tåle mye kritikk.

Cristiano Ronaldo var blant annet offsideplassert ved to av de tre scoringene han bokførte mot tyskerne.

I kveld spilles kvartfinalene Monaco - Borussia Dortmund (3-2 første kamp) og Barcelona - Juventus (0-3 første kamp) som vises på henholdsvis Viasat Sport og Viasat Fotball 20.45.

Fra før er altså Real Madrid og Atlético Madrid videre.