Fansens favoritter kan miste finalen

- De må ofre seg for laget, sier Rafael Benitez

• Champions League-semifinale direkte 20.45: Chelsea - Liverpool (1-1 i første kamp)

(Dagbladet.no) Foran kveldens storkamp på Stamford Bridge er det tre spillere som må holde seg på rett side av fotballoven for å få lov til å spille en eventuell finale i Moskva.

Og det er ikke hvem som helst som er i faresonen.

Det er tre spillere som virkelig spiller med hjertet brodert inn i klubbemblemet som er ett kort unna finalesoning: John Terry (350 kamper for Chelsea), Steven Gerrard (434 fro Liverpool) og Jamie Carragher (518 for Liverpool) har alle gått gradene i klubbene sine og er den store motvekten til masseimporten til engelsk fotball.

Chelsea-kapteinen, Liverpool-kapteinen og LFC-visekapteinen har alle to gule kort fra før, men managerne tror ikke de vil tenke så mye på det i kveld.

- Terry kommer, som alltid, til å spille for å vinne, sier Avram Grant ifølge The Times.

Rafael Benitez forteller at han har bedt spillerne om å ofre seg for laget, hvis det blir nødvendig.

- Men slike situasjoner er ikke enkle å håndtere. Heldigvis er de så rutinerte at de vet hva som skal til for å bli med i finalen også. Hvis de klarer å ha kontroll i hver eneste takling, går dette bra. Klarer de ikke det, må de fortsatt takle - for vi skal til finalen.

FINALERUTINERTE: Steven Gerrard og Jamie Carragher har både vunnet og tapt en Champions League-finale. Nå må de holde seg i skinnet for å få med seg en eventuell finale mot erkerival Manchester United. Foto: REUTERS
FINALERUTINERTE: Steven Gerrard og Jamie Carragher har både vunnet og tapt en Champions League-finale. Nå må de holde seg i skinnet for å få med seg en eventuell finale mot erkerival Manchester United. Foto: REUTERS Vis mer
Fansens favoritter kan miste finalen
VINNERVILJE: John Terry går foran som den store sjefen i Chelsea. Avram Grant tror han kommer til å klinke til i kveld også, selv om han er ett gult unna finalesoning.