Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Europa League

Fansens grep vekker oppsikt

Supporterne var det eneste som imponerte med Manchester United torsdag, lyder rapportene fra England. Men sangene handlet om tidligere spillere.

TILREISENDE: Rundt 750 Manchester United-supportere hadde tatt turen til Cars Jeans Stadion i Haag torsdag. Foto: NTB Scanpix
TILREISENDE: Rundt 750 Manchester United-supportere hadde tatt turen til Cars Jeans Stadion i Haag torsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
  • AZ Alkmaar - Manchester United 0-0

Europa League-kampen mot AZ Alkmaar går inn i historien som nok en begredelig forestilling av Manchester United. 0-0, og null skudd på mål, er så langt unna glansdagene som det går an å komme.

Reaksjonen til de tilreisende United-supporterne?

De sang konsekvent om tidligere spillere som Jaap Stam, Andy Cole, Roy Keane og Ruud van Nistelrooy.

SLITER: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Foto: NTB Scanpix
SLITER: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- United-fansen viste sine følelser mot AZ Alkmaar. Laget spilte en kjedelig 0-0-kamp. De tilreisende supporterne var høydepunktet, skriver Manchester Evening News.

- Fansen sang om Eric Cantona og Ryan Giggs fordi det var ingen helter av i dag det var verdt å synge om, rapporterer The Sun.

Åtte forandringer

Ole Gunnar Solskjær gjorde åtte forandringer sammenliknet med Arsenal-kampen mandag. Men det spiller tilsynelatende ingen rolle hvem han bruker: Gang på gang leverer laget tamme forestillinger.

750 United-supportere var på plass på hjemmebanen til ADO Den Haag, Cars Jeans Stadion. Arenaen til Alkmaar er ute av drift på grunn av tribunetaket som raste sammen i august.

- De (fansen) synger ikke lenger «Ole's at the wheel». Solskjær hadde ingen frykt med å gå bort til fansen etter kampen. De endte kvelden med å synge «We want Glazers out», skriver Manchester Evening News.

- United-supporterne som utnyttet Haags nærhet til Amsterdam - og ble der - har ingen grunn til å angre. Dette var en ny bedøvende kveld og langt unna åpningshelga mot Chelsea. United er et uforutsigbart lag, men uavgjort mot AZ Alkmaar var forutsigbart, heter det videre.

Solskjær er likevel sikker på at laget beveger seg i riktig retning.

MISFORNØYD: Ole Gunnar Solskjær er alt annet enn fornøyd med underlaget Manchester United spiller på torsdag kveld. Video/reporter: Håkon Brandsnes / Dagbladet Vis mer

- Vi er ikke på 90-tallet nå. Det er en annen æra, en annen gruppe vi bygger opp. Vi vet at det kommer til å gå opp og ned. Jeg er klar til å se disse guttene blomstre, sier nordmannen.

- Det er ikke så mange klubber med vår status som spiller med så unge spillere som vi gjør. De får sjansen til å slå igjennom og jeg er sikker på at noen av disse vil bli en del av et suksessrikt lag.

Newcastle neste

Etter to kamper i Europa League ligger laget på andreplass med fire poeng, men med dårligere målforskjell enn gruppeleder Partizan Beograd.

Søndag klokka 17.30 venter Newcastle borte i Premier League.

Europa League
Partizan Beograd21104-34
Manchester U.21101-04
AZ Alkmaar20202-22
Astana20021-30
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling