Fant 42 000 euro fra Lyon

Dagen etter at Rosenborg nektet for at Lyon hadde betalt dem noe som helst for John Carew, oppdaget trønderne en innbetaling på 42 000 euro (ca. 345 000 kr) fra desember.

Men direktør Nils Skutle synes ikke glippen er pinlig.

-  Nei, det synes jeg ikke. Lyon kunne jo bare svart på faksen, og da jeg spurte direktøren, fikk jeg til svar at de ikke hadde betalt. I utgangspunktet burde Lyon betalt allerede i fjor sommer, sier Skutle.

I gårsdagens Dagbladet reagerte Lyon sterkt på påstandene om at Rosenborg ikke hadde mottatt ei eneste krone.

-  Vi forstår ingenting. Det er helt utrolig at Rosenborg kan si noe sånt, sa pressetalsmann Frédéric Breffeihl til Dagbladet. Nils Skutle sto bastant på det motsatte.

Nå viser det seg altså at Lyon hadde rett - selv om de fortsatt skylder Rosenborg 28 000 euro.

Sløvt

-  Hvorfor har dere ikke registrert innbetalingen før?

-  Det var ingen referanse på den, eller merket på noen som helst måte. De som førte den, må ha ført den mot noen andre poster, forklarer Skutle til Dagbladet.

 FANT PENGENE:  RBK-direktør Nils Skutle sto hardt på at klubben ikke hadde fått penger av Lyon, men i går fant han dem. Foto: Andrea Gjestvang
FANT PENGENE: RBK-direktør Nils Skutle sto hardt på at klubben ikke hadde fått penger av Lyon, men i går fant han dem. Foto: Andrea Gjestvang Vis mer


-  Er ikke det veldig sløvt?

-  Jeg vet ikke hva vi trodde. Vi må ha trodd det gjaldt en annen faktura i forbindelse med Champions League-kampene vi spilte mot dem. At det gjaldt billetter eller noe sånt. Men vi burde kanskje sjekka det nærmere, erkjenner Skutle.

Samme sum

Lyon har likevel liten grunn til å hovere: Regelverket sier at solidaritetsmidler skal sendes uoppfordret innen 30 dager - og at alt skal betales i en og samme sum.


-  Vi skulle hatt 70 000 i fjor sommer. Det skal egentlig gå automatikk i sånt uten at vi skal være nødt til å bruke masse tid på det, sier Skutle.

Dagbladet lyktes ikke i å få en kommentar fra Lyon i går.