Fant balltreffen etter lunsj

Tilbake på par for turneringa og etter en god lunsj gikk Henrik Bjørnstad tilbake til driving rangen. Og fant balltreffen med jernene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HONOLULU (Dagbladet): - Mot slutten satt det der det skulle, sier han til Dagbladet.no. - Da klarte jeg å bevege ballen dit jeg ville. Og sånn er golfen -alt er så marginalt.

- Jeg flyttet stancen (beina) to centimeter nærmere ballen og vips så var det greit.

Med musikk i ørene fra solbriller med MP3-spiller dunket Henrik Bjørnstad rundt 60 baller ble inn i sollyset og varmen mens store deler av det konkurrerende feltet fortsatt holdt på ute på banen. Han slo så svetten silte. Men hva de andre gutta scoret bak ryggen hans brydde han seg ikke et døyt om. Fram til den siste dagen av en turnering er nemlig golf stort sett en konkurranse mot en selv.

Hva de andre gjør har man ikke kontroll på uansett.

- Jeg kunne scoret lavere enn 67 hadde spillet mitt vært mer stabilt, sier Henrik Bjørnstad om tredjerunden som scoremessig var en stor oppmuntring. Jeg la igjen en del slag utpå der i dag også. Men man kan ikke få til alt, det er tidlig på sesongen og jeg er fortsatt litt rusten.

- Sånn sett kan du si at 67 er mer enn godkjent.

Bogey på hull 2 (Par 4) etter at driven fant vann til høyre var en trøblete start på lørdagen. Fram til hull 6 kunne det fort gått et par slag til om ikke putteren plutselig hadde begynt å virke. Men da Henrik Bjørnstad chipet inn fra greenkanten til birdie på det sjette fikk han det livet i runden han etterlyste på fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer