Fant død kvinne i bilen

Ekskona til den tidligere Arsenal-kjempen Tony Adams avhøres av London-politiet etter at en død kvinne ble funnet i baksetet i bilen hennes.

LONDON (Dagbladet): Ifølge den britiske kveldsavisa Evening Standard ble Adams' tidligere kone, Jane Shea (38), arrestert mandag kveld. En politipatrulje oppdaget et kvinnelik i baksetet av Sheas svarte BMW, som sto parkert i Fulham i London. Også en mann som satt i bilen sammen med Jane Shea, skal ha blitt arrestert. Etter å ha blitt avhørt skal de begge ha blitt løslatt mot kausjon.

Gift i fem år

Den døde kvinnens identitet er foreløpig ikke kjent og dødsårsaken er ikke fastslått. I de neste dagene skal begge de to avhøres.

- Etterforskningen vil fortsette de neste dagene. Vi avventer nå obduksjonsrapporten, sier en talsmann for Scotland Yard.

Jane Shea var gift med den tidligere Arsenal-spilleren Tony Adams i nesten fem år. Paret har to barn sammen. Etter arrestasjonen skal Adams ha tatt hånd om barna. Ifølge Evening Standard er han fortvilet over arrestasjonen. Før de ble separert, levde Adams og Shea som et av Premier Leagues mest omtalte ektepar. Årsaken til skilsmissen skal ha vært fotballspillerens alkoholmisbruk.

Manager

Tony Adams' som spilte sin siste kamp for Arsenal i 2002, har nå startet en ny karriere som manager i Wycombe Wanderers. Klubben ligger sist i annendivisjon, og har allerede rykket ned. Adams spilte over 60 landskamper for England, flere av dem som kaptein.

Den tidligere fotballspilleren har så langt ikke kommentert saken.

TAR SEG AV BARNA: Den tidligere kona til Arsenal-legenden Tony Adams ble mandag kveld arrestert i London.