Mohamed Elneny:

Fant død person i Arsenal-stjernas hus

Politiet etterforsker saken.

DØDSFALL: Faren til Mohamed Elneny fant en død person i huset hans. Foto: NTB scanpix
DØDSFALL: Faren til Mohamed Elneny fant en død person i huset hans. Foto: NTB scanpixVis mer

Politiet har startet en etterforskning etter at det ble funnet et dødt menneske i Mohamed Elnenys hus i Egypt. Det skriver italienske Gazzetta dello Sport.

Liket skal ha blitt funnet av Arsenal-spillerens far, som deretter varslet politiet. Huset, som ligger i nærheten av byen Mahalla Al-Kubra, skal være under konstruksjon.

Politiet etterforsker saken, men det er ennå ikke kjent hvem den døde personen er. Politiet arbeider med å identifisere liket, og etterforsker om det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Ifølge 24.ae skal liket ha blitt funnet i uthuset på eiendommen.

DRISTIG: Matteo Guendouzi tok sats og skled ned rulletrappen på et kjøpesenter i London. Video: Privat. Vis mer

Usikker framtid

Elneny var ikke med i Arsenal-troppen som møtte Lyon i går. Laget gikk på et 2-1-tap mot franskmennene i Emirates Cup. Før seriestart, skal Arsenal møte Angers og Barcelona til treningskamp.

Elneny har vært i Arsenal i tre sesonger, hvor han har spilt 89 kamper. Ifølge enkelte rapporter går han en usikker framtid i møte.

Den egyptiske midtbanespilleren skal ha blitt tilbudt til Crystal Palace tidligere denne sommeren, og West Ham skal også ha et godt øye til ham. Elneny har ikke uttalt seg om dødsfallet i hans eget hus.

Flere Arsenal-spillere har vært involvert i voldsomme hendelser den siste uka. Torsdag forrige uke ble Mesut Özil og Sead Kolasinac angrepet av en knivbande i London. Sistnevnte gikk til motangrep og fikk skremt dem av gårde. Les mer om det her: