Fant full mann på loftet

Tiril Eckhoff hadde en skremmende opplevelse i dagene før Blink-festivalen.

«SKREKKHISTORIE»: Ingrid Landmark Tandrevold reagerer på at Tiril Eckhoff ikke fortalte om skrekkopplevelsen som hun opplevde i sommer, før de spilte inn siste episode av podcasten «Kant Ut». Video «Kant Ut» / Kristoffer Løkås / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LYSEBOTN/OSLO (Dagbladet): Tiril Eckhoff sto over motbakkerulleskirennet «Lysebotn Opp» etter en urinveisinfeksjon. Men det er en opplevelse bare dager før avreisen til Sandnes som satt den store skrekken i skiskytterstjernen.

Det er i podcasten «Kant Ut» som Eckhoff har med lagvenninnen Ingrid Landmark Tandrevold at hun forteller om hendelsen.

Forrige lørdag gjorde Eckhoff seg klar for nok en treningsøkt med den italienske treneren Patrick Oberegger. Etter å ha fullført frokosten og tatt på seg rulleskiskoene kjente 30-åringen en merkelig lukt i det hun kom ut i trappeoppgangen: Det luktet brent.

Etter å ha trasket litt opp og ned trappene kjente hun en eim av alkohol også, før hun slo fast at det måtte være en brann i blokka.

- Okei, hva skjer nå? Det lukter jo mest oppe hos meg og det lukter jo skikkelig fyll og brann, forteller Eckhoff til lagvenninnen.

- Og så ser jeg opp på loftet ovenfor meg, og der ligger det et par sko. Det ligger en person der og jeg får jo helt panikk og hjertet dunker, fortsetter hun.

- Tar selvkritikk

Eckhoff forteller at hun ikke turte å gå opp til den fremmede personen, men prøvde å få kontakt fra etasjen under. Det fikk Tandrevold til å reagere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer