Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fant Northugs spesialutstyr

Sendt til Trondheim i dag.

GJENFUNNET: Petter Northug var blant dem som mistet bagasjen på vei hjem fra verdenscuprennene i Kuusamo i helgen. I den bagasjen hadde Northug blant annet et par skøytesko. Nå har utstyret dukket opp igjen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
GJENFUNNET: Petter Northug var blant dem som mistet bagasjen på vei hjem fra verdenscuprennene i Kuusamo i helgen. I den bagasjen hadde Northug blant annet et par skøytesko. Nå har utstyret dukket opp igjen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

|||

• På trusejakt i Finland: Bagasjen også borte ved ankomst i Finland

Petter Northugs bag fra Finland er sendt til Trondheim torsdag.

Northug var blant dem som mistet bagasjen på vei hjem fra verdenscuprennene i Kuusamo i helgen. I den bagasjen hadde Northug blant annet et par skøytesko, men utstyret kom til Gardermoen onsdag kveld og torsdag morgen.

Alle de andre herreløperne som deltok på søndagens 15 kilometer mistet også sin bagasje på vei hjem til Norge i tillegg til smørere, andre fra skiforbundet og noen norske mediereportere.

Norges Skiforbund har jobbet knallhardt med å få bagasjen raskest mulig tilbake til Norge, men en streik blant bakkepersonellet som selskapet Finnair benytter på flyplassen i Helsingfors har problematisert arbeidet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media