Fant svulst i hjertekammeret under medisinsk test

Ángel Correa (19) måtte operere.

TIL MADRID: Selv om han måtte operere for svulst i hjertekammeret, skal Ángel Correa spille for Atlético Madrid de neste fem årene. Her feirer han en scoring for San Lorenzo mot den brasilianske klubben Gremio i Copa Libertadores, Sør-Amerikas svar på Champions League.Foto: AFP PHOTO / Juan Mabromata / NTB Scanpix
TIL MADRID: Selv om han måtte operere for svulst i hjertekammeret, skal Ángel Correa spille for Atlético Madrid de neste fem årene. Her feirer han en scoring for San Lorenzo mot den brasilianske klubben Gremio i Copa Libertadores, Sør-Amerikas svar på Champions League.Foto: AFP PHOTO / Juan Mabromata / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

(Dagbladet): I slutten av mai meldte Marca at Ángel Correa (19) var solgt fra San Lorenzo til Atlético Madrid.

Overgangssummen skal ha ligget på drøy 60 millioner kroner. Det eneste som gjenstod var den medisinske testen - stort sett en formalitet for unge spillere som Correa. 

Den gang ei.

Dagen etter overgangen viste nemlig undersøkelsene at det argentinske stortalentet, som sammenlignes med Sergio Agüero, hadde en svulst i hjertekammeret.

Ifølge SkySports var det snakket om en enkel operasjon uten komplikasjoner. 

Argentineren ble operert på New York-sjukehuset Mount Sinai Hospital i juni. Det hele skal ifølge Marca ha gått fint, men Correa må belage seg på enda noen måter uten trening for å være helt sikker på at alt er som det skal.

Trolig kan 19-åringen trene for fullt igjen rett over nyttår.

Det er ventet at «Los Rojiblancos» gjennomfører overgangen som planlagt, til tross for at de har rett til å annullere den når en spiller ikke består den medisinske testen. 

Correa har skrevet under på en femårsavtale med den regjerende spanske seriemesteren.  

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer