Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fant tv-vertinne liggende i isbadet i garderoben etter det røde kortet

Garderobe-sjokk for Andy Carroll.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter å ha servert Kevin Nolan to målgivende pasninger under kampen mot Swansea, ble Andy Carroll utvist like etter hvilen.

Heldigvis for Carroll og West Ham holdt «The Hammers» unna, og rodde i land en 2-0 seier mot et Swansea-lag som for alvor er på gyngende grunn.

Men det som ventet Carroll i garderoben etter hans tidlige exit sjokkerte nok spissen mer enn det røde kortet fra dommer David Webb.

Overraskelse Da 25-åringen entret omkledningsrommet, fant han nemlig Sky Sports-vertinne Charlie Webster liggende i isbadet spillerne pleier å bruke. Det skriver Daily Mail.

Webster, som hadde blitt hyllet i pausen på Upton Park, hadde akkurat gjort unna et marathon for veldedighet. Hun hadde også fått tilgang på London-klubbens fysio-apparat og fasiliteter, men ingen hadde nok regnet med at Carroll skulle bli sendt i dusjen så tidlig.

Caroll, som den høflige herremannen han er, lot Webster låne badet, og brukte selv en bøtte med isvann til sine rutiner etter kampen.

FHM-modell Dette er ikke første gangen Webster havner i medias søkelys. I mai i fjor poserte hun nemlig for den britiske versjonen av herrebladet FHM.

Dette skal ikke ha falt i videre god jord hos arbeidsgiveren hennes.

Bildene i magasinet av Webster i bare undertøyet skal ha gjort en rekke av hennes kvinnelige kolleger opprørt.

De følte at en slik framstilling skader deres forsøk på å bli tatt alvorlig som journalister, og at det blir vanskeligere å bli bedømt for kvaliteten på deres arbeid framfor hvordan de ser ut.

MODELL:  Dette er ikke første gangen Webster havner i medias søkelys. I mai i fjor poserte hun nemlig for den britiske versjonen av herrebladet FHM. Foto: FameFlynet UK / Stella Pictures
MODELL: Dette er ikke første gangen Webster havner i medias søkelys. I mai i fjor poserte hun nemlig for den britiske versjonen av herrebladet FHM. Foto: FameFlynet UK / Stella Pictures Vis mer
Hele Norges coronakart