- Fantastisk å være tilbake

- Uvirkelig å oppleve fansens støtte, sier Solskjær etter comebacket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Onsdag var Ole Gunnar Solskjær endelig tilbake i A-lagsfotballen igjen - over halvannet år siden han var med på å slå Millwall i FA-cupfinalen 2004 for Manchester United.

Solskjær fikk seks minutter mot Birmingham i går, og sjøl om han ikke klarte å sette noe preg på 2-2-kampen, er nordmannen glad for å være tilbake.

- Det er stort å være tilbake, det var fantastisk. Jeg fikk vist for meg sjøl at jeg kan spille Premier League-fotball, sier Solskjær til klubbens egen TV-kanal.

Hyller fansen

Solskjær er en av United aller mest populære spillere, både fordi han avgjorde Champions League-finalen i 1999, men også fordi han har vært lojal mot klubben og stilt opp for fansen.

- Å høre fansen da jeg kom innpå, var en faktastisk fantastisk følelse. Det er den følelsen som har fått meg til å kjempe videre. Det er derfor jeg gikk bort til fansen etter kampen for å vinke til dem, de har vært fantastiske, sier Solskjær.

Og han takker for støtten han har fått mens han har gått skadet.

- Det har vært ganske uvirkelig å gå skadet og ha så mange som håper du kommer tilbake. Nå har de sett meg tilbake på banen, og forhåpentlig vil de se meg enda mer og enda bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer