- Fantastisk å være tilbake

- Uvirkelig å oppleve fansens støtte, sier Solskjær etter comebacket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet.no): Onsdag var Ole Gunnar Solskjær endelig tilbake i A-lagsfotballen igjen - over halvannet år siden han var med på å slå Millwall i FA-cupfinalen 2004 for Manchester United.

Solskjær fikk seks minutter mot Birmingham i går, og sjøl om han ikke klarte å sette noe preg på 2-2-kampen, er nordmannen glad for å være tilbake.

- Det er stort å være tilbake, det var fantastisk. Jeg fikk vist for meg sjøl at jeg kan spille Premier League-fotball, sier Solskjær til klubbens egen TV-kanal.

Hyller fansen

Solskjær er en av United aller mest populære spillere, både fordi han avgjorde Champions League-finalen i 1999, men også fordi han har vært lojal mot klubben og stilt opp for fansen.

- Å høre fansen da jeg kom innpå, var en faktastisk fantastisk følelse. Det er den følelsen som har fått meg til å kjempe videre. Det er derfor jeg gikk bort til fansen etter kampen for å vinke til dem, de har vært fantastiske, sier Solskjær.

Og han takker for støtten han har fått mens han har gått skadet.

- Det har vært ganske uvirkelig å gå skadet og ha så mange som håper du kommer tilbake. Nå har de sett meg tilbake på banen, og forhåpentlig vil de se meg enda mer og enda bedre.

<b>TILBAKE:</b> Ole Gunnar Solskjær gjorde comeback for Manchester United i går. Foto: Reuters/Scanpix
TILBAKE: Ole Gunnar Solskjær gjorde comeback for Manchester United i går. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

- Jeg er klar

For Solskjær vet det vil ta tid å komme i toppform.

- Det vil ta tid å komme i kampform, men det vil skje så lenge jeg fortsetter å jobbe hardt på treningene. Jeg kan gjøre hva jeg vil på trening nå, det er det viktigste.

- Jeg tror ikke jeg ville fått være med på benken mot Birmingham om Louis Saha hadde vært skadefri, men nå er jeg i A-lagstroppen og er klar når manageren trenger meg, sier Solskjær.

Og han er skuffet over at United ikke fikk med seg tre poeng.

- Hvis du ønsker en lang seiersrekke, må du holde nullen. Vi hadde nok sjanser til å vinne kampen, men det er alltid vanskelig å forsvare seg mot lag som Birmingham. Vi kunne tatt tre poeng, skuffende at det bare ble ett, sier Ole Gunnar Solskjær.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer