- Fantastisk at så mange vil skrive sludder om oss

Hodgson lærer Liverpool-livet av Carragher og Gerrard.

LÆREMESTERNE: Liverpool-manager Roy Hodgson sier han lærer av rutinerte Liverpool-spillere som Steven Gerrard (t.v.) og Jamie Carragher (t.h.) hvordan de takler å være konstant i søkelyset og under til tider krass kritikk.  Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
LÆREMESTERNE: Liverpool-manager Roy Hodgson sier han lærer av rutinerte Liverpool-spillere som Steven Gerrard (t.v.) og Jamie Carragher (t.h.) hvordan de takler å være konstant i søkelyset og under til tider krass kritikk. Foto: Andrew Yates, AFP/ScanpixVis mer

|||
(Dagbladet): Liverpool-manager registrerer med en blanding av frustrasjon og fascinasjon hva som skriver og sies om klubben han ble ansatt av i sommer.

Den siste uka har det blant annet blitt påstått at spanjolene Pepe Reina og Fernando Torres fikk inn en klausul i kontraktene som gjorde at de kunne forsvinne i januarvinduet.

- Det er trist at disse historiene dukker opp. Det er ingen sannhet i dem, de gir ingen mening. Reina og Torres er utmerkede idrettsmenn og innsatsen deres for klubben er like god som alltid. Det er ingen spørsmål om at de er noe annet enn dedikerte, sier Hodgson ifølge Sporting Life.

Likevel klarer han ikke la være å ta alt oppstyret som en kompliment til klubben.

- Det er fantastisk at så mange mennesker ønsker å skrive sludder om oss, for det må bety at vi fortsatt er en storklubb. Trikset er å jobbe på, være glad og la fuglene synge, sier han.

- Ble skånet i Fulham Hodgson har fått en helt ny hverdag med en oppmerksomhet han ikke har opplevd maken til under tiden i Fulham.

- Denne klubben har spillere som har spilte for Liverpool i lang tid. Annenhver dag har de trolig lest eller hørt noe vås om seg selv, og de virker som en ganske herdet gjeng. Jeg er også relativt herdet, men jeg har vært for skånet i Fulham, hvor det aldri ble sagt et stygt ord, sier han.

Han sier han lærer å takle situasjonen av de rutinerte spillerne i klubben.

- Det er interessant for meg å sette meg inn i den tankegangen som Jamie Carragher og Steven Gerrard er så gode på. Siden de har hørt og sett alt før, er de forberedt på å trekke på skuldrene og avskrive det. Det er en del av det å jobbe for Liverpool. Jeg begynner å få taket på det selv, sier Hodgson.

Henry ler av ryktene Også klubbens nye eier John Henry forsikrer Liverpool-supporterne om at NESV ikke er interesserte i å la laget svekkes i overgangsvinduet, og at de tar det med et smil.

- Vi har nylig lest historier om våre intensjoner for det forestående overgangsvinduet og har humor på denne typen uunngåelige spekulasjoner. Historier om at toppspillerne våre er på vei bort er ødeleggende og uberettigede, men vi innser at denne typen spekulasjoner også er vanlig, sier Henry til klubbens hjemmeside.

Liverpool spiller borte mot Bolton klokka 17 på søndag.

- SLUDDER: Denne uka har det gått rykter om at Fernando Torres og Pepe Reina er på vei bort. - Det er ingen sannhet i dem, de gir ingen mening, sier Hodgson om skriveriene. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix
- SLUDDER: Denne uka har det gått rykter om at Fernando Torres og Pepe Reina er på vei bort. - Det er ingen sannhet i dem, de gir ingen mening, sier Hodgson om skriveriene. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix Vis mer