TILBAKE: Liverpools Luis Suarez er tilbake for Liverpool, og kan spille mot Tottenham mandag. Han har sonet åtte kampers karantene etter at han ble dømt for rasisme mot Manchester Uniteds Patrice Evra. Foto: AP Photo/Tim Hales
TILBAKE: Liverpools Luis Suarez er tilbake for Liverpool, og kan spille mot Tottenham mandag. Han har sonet åtte kampers karantene etter at han ble dømt for rasisme mot Manchester Uniteds Patrice Evra. Foto: AP Photo/Tim HalesVis mer

- Fantastisk at Suarez er tilbake

Har sonet åtte kampers karantene.

(Dagbladet): Liverpool møter Tottenham i Premier League på mandag - og endelig for Liverpool-fansen er Luis Suarez tilbake for de røde.

Han har nå sonet ferdig sin karantene på åtte kamper, etter at han ble dømt for rasisme mot Manchester Uniteds Patrice Evra i fjor.

Mandag kan han være tilbake i troppen som får besøk fra London.

- Det er fantastisk at han er tilbake. Det er viktig for hele laget, sier Liverpool-sjef Kenny Dalglish til Daily Mirror.

Suarez spilte sin forrige og foreløpig siste kamp mot Blackburn 26. desember i fjor.

- Han har trent godt i flere uker og han er i god form. Det er flott for oss at han er tilgjengelig igjen, sier Dalglish.

Selv om stjernespissen er tilgjengelig, er det ikke en selvfølge at han spiller fra start ved første mulighet.

- Det er mye som spiller inn: Han har ikke spilt kamp på over en måned, og det er flere andre som har vist seg fram, sier Dalglish.

- Men selvsagt er det bra for oss, og Steven (Gerrard) er også tilbake, så vi ser sterke ut, fortsetter Liverpool-sjefen.

GLAD:Liverpool-manager Kenny Dalglish. Foto:  EPA/KERIM OKTEN
GLAD:Liverpool-manager Kenny Dalglish. Foto: EPA/KERIM OKTEN Vis mer