- Fantastisk fotball

Stolt Villa-sjef etter seier over West Ham.

(Dagbladet.no):  Aston Villa - West Ham 1-0.

Dagens møte mellom Aston Villa og West Ham på Villa Park var noe så sjeldent som en enslig klokka 16-kamp på lørdag.

Derfor var seertallene sannsynligvis høye, men lagene bød ikke på noen festforestilling.

Men det mente ikke Villa-sjef Martin O\'Neill.

- Fantastisk fotball

- Jeg er utrolig fornøyd med guttene og i første omgang spilte vi virkelig mye fantastisk fotball, sa en stolt manager til BBC etter kampen.

West Ham-trener Alan Curbishley var mest sint.

- Vi ble bedre utover i kampen, men vi er utrolig skuffet over å reise herfra uten noen ting. De scoret etter et frispark som aldri skulle vært dømt, freste manageren.

MUREN SLO SPREKKER: Aston Villas Craig Gardner fikk god hjelp av en lite tett West Ham-mur da han i dag avgjorde kampen med et hardt og lavt frispark. Foto: PHILIP BROWN/AFP/SCANPIX
MUREN SLO SPREKKER: Aston Villas Craig Gardner fikk god hjelp av en lite tett West Ham-mur da han i dag avgjorde kampen med et hardt og lavt frispark. Foto: PHILIP BROWN/AFP/SCANPIX Vis mer

Supermann-scoring annullert

Riktignok startet det litt dramatisk, ved at Henri Camara fløy som inn som supermann foran mål, før han bokset ballen i nettet bak Aston Villas keeper, Scott Carson.

Dessverre for angriperen fikk dommeren med seg absolutt alt, og dermed fikk han ikke godkjent sin avanserte versjon av Diego Maradonas «Guds hånd».

I stedet slo John Carews (ute med skade) lag tilbake i det 24. minutt da Craig Gardner banket ballen i mål på et frispark via en motspiller. Uansett vil han nok krediteres scoringen, som er hans andre på to kamper. 

Villa Park-mål nummer 400?
Mot Tottenham i forrige kamp scoret han et mål som inngikk i en målfest. Det samme kan ikke sies om dagens kamp, det ble med Gardners ene nettkjenning.

Til tross for en del halvsjanser begge veier dreide spenningen etter hvert over på om Villa ville greie å score sitt 400. Premier League-mål på Villa Park.

Svaret på det er nei, men samtidig kan hjemmelaget selvfølgelig glede seg over at de denne gangen klarte å holde på sin ledelse.