- Fantastisk med tunga

David Beckham tente på Rebecca Loos biseksualitet, var en rakker med tunga og fortalte henne om menn han syntes var pene. Hevder hun.

(Dagbladet.no): - Jeg brakte moro og sex tilbake i livet hans, to ting han hadde savnet. Han elsket kroppen min og jeg elsket hans - men hvem ville vel ikke det? undrer Rebecca Loos, Beckhams tidligere assistent.

Fest sikkerhetsbeltene - her kommer nye slibrige detaljer om David Beckhams påståtte utroskap. De viderebringes i dag av The Sun, som igjen har dem fra en tidligere elsker - nå en nær venn av den bifile 26-åringen. Tro dem du som vil.

Beckham har nektet enhver intim befatning med Loos, men det forhindrer verken henne eller vennene hennes i å fortsette å brette ut historien i engelske aviser.

- Han elsket å høre meg fortelle om jentekjærestene jeg hadde, og jeg fortalte ham i detalj om min lesbiske sex. Jeg har gjort det meste med andre kvinner, og det tente han voldsomt på, forteller Rebecca.

- Tente på bisex

Hun forteller videre at den første kvelden hun endte i bingen med Beckham, var de ute med venner på en thai-restaurant. Ved siden av Beckham og Loos besto selskapet av andre ansatte i SFX, rådgiverfirmaet Loos jobbet for da hun var Beckhams assistent, og gamle venner av herr og fru Beckham. Under middagen lekte de «nødt eller sannhet», en selskapslek der man må svare ærlig på spørsmål eller bli pålagt «straff» av de andre spillerne.

- Det var ganske tamt, så jeg bestemte meg for å krydre ting litt og var skikkelig frekk, forteller Rebecca Loos.

- Jeg fortalte dem om mine biseksuelle fantasier. Jeg så at Maria Louise, Victorias eldste venninne, så fordømmende på meg, men David elsket det og var gal etter at jeg skulle fortelle ham mer.

Nervøs Becks

Hun forteller videre at hun dro sammen med en meget nervøs Beckham tilbake til hotellet den kvelden.

- Han var ikke komfortabel, men på tross av det hadde vi en fantastisk natt. Vi tilfredsstilte hverandre i timevis. David er fantastisk med tunga og meget dristig også. Vi hadde oralsex i flere timer. Jeg snakket griseprat til ham mens han tok seg av meg. Det var en utrolig seksuell opplevelse.

Det verserer forskjellige forklaringer om hvorfor Rebecca Loos og vennene hennes går så kraftig til verks for å dra Beckham ned i gjørma. Feite sjekker for historiene, bitterhet for at hun fikk sparken eller kjærlighetssorg - dersom det virkelig var et forhold mellom henne og Beckham - kan være like gode forklaringer.

Pene menn

- Noen ganger snakket vi om menn også. Han snakket ofte om menn han synes var attraktive. Jeg mener ikke på en homofil måte, men jeg var sjokkert over hvor liberal han var, skal Rebecca ha betrodd den meddelsomme vennen sin.

Forholdet mellom Beckham og Loos skal ifølge henne ha kjølnet da hun oppdaget at han sendte flørtende tekstmeldinger med andre kvinner. Dessuten ble Victoria mistenksom.

- Victoria liket meg ikke i utgangspunktet. Hun var virkelig sjalu og usikker. Jeg fortalte henne at jeg var lesbisk, noe som er delvis sant, fordi jeg tenkte det ville få henne til å tro at jeg ikke var ute etter mannen hennes. Etter at hun fant ut at David og jeg hadde et nært forhold, hadde jeg ikke en sjanse, sier Rebecca Loos.

Det gikk slik det måtte gå:

- Jeg fikk sparken omtrent umiddelbart.

RYKTEFLOM: Det er sikkert ikke enkelt å være David Beckham for tida.