Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fantastiske United

Manchester United vant FA-cupfinalen 2-0 og holder stø kurs mot en historisk trippel-triumf. - Dette er fantastisk, tre doubles på fem år. Gutta var strålende, sier manager Alex Ferguson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han har god grunn til å være fornøyd etter at mål fra Teddy Sheringham og Paul Scholes betød 2-0 mot Newcastle på Wembley.

Uten å spille opp mot sitt beste hadde Manchester United full kontroll mot et svakt Newcastle-lag som skapte svært lite. Seieren betyr at United har vunnet The Double, serie og cup.

- Det har vært en fantastisk sesong. Og nok en gang presterte spillerne det når det gjaldt som mest, sier Ferguson.

Både Ronny Johnsen og Ole Gunnar Solskjær spilte hele finalen. Johnsen hadde god kontroll på Newcastle-kapteinen Alan Shearer, og Solskjær var involvert i Uniteds andre scoring.

Newcastle åpnet friskt i begge omganger, men det var United som scoret begge ganger. Teddy Sheringham ordnet det første målet etter å ha vært på banen i et knapt minutt. Han kom inn da kapteinen Roy Keane måtte hinke av etter bare ni minutter med en kneskade.

Nå har bookmakerne i England gjort United til favoritter i onsdagens Mesterligafinale mot Bayern München onsdag. Og troen er der hos spillerne også.

- Vi har to trofeer nå, slik at vi kan satse alt på det tredje, sier toppscorer Dwight Yorke.

- Sulten til å vinne Mesterligafinalen på onsdag er fortsatt der. Det er en ny stor kamp, men denne finalen har ikke slitt ut gutta. Onsdag kan bare komme, sier Andy Cole.

<B>MESTER IGJEN:</B> Her holder United-manager Alex Ferguson ligatrofeet han fikk sist søndag. I dag fikk han og gutta cuppokalen også.