Fantasy Premier League: To spillere som har gått under radaren

Se også ukas episode av Fantasy Premier League-programmet Gameweek.

FANTASY: Vi går gjennom spillerne som leverte i første runde. Er det noen du bør ha? Noen du bør styre unna? Vi ser også nøyere på tre spillere som mange har hentet inn på sitt lag. Er det en fallgruve? Video: Per Ervland / Dagbladet Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

*Se denne ukas episode av Dagbladets Premier League Fantasy-program Gameweek øverst i saken.

Over fem millioner spillere har registrert et lag på Fantasy Premier League. Sesongens første Fantasy-runde ga høy poengsum for flere, med et gjennomsnitt (average) på hele 53 poeng.

Høyest poengsum denne runda var 137, men det er verdt å merke seg at flere spillere i første runde har brukt de såkalte chipsene sine (triple captain og bench boost), slik som lederen.

Fortvil ikke om du ikke klarte å få en høy poengsum denne runda. Husk at du (forhåpentligvis) har satt opp et lag som skal levere over tid. Sitt rolig i båten og spar byttet denne uka om du kan, slik at du får to gratis bytter neste runde.

Tre av spillerne som leverte scoring denne runda var de defensive midtbanespillerne Ruben Neves (5,1), Jorginho (5,1) og N'Golo Kanté (5,0), noe som har gjort at mange har hentet dem til sine respektive lag.

Wolves-spiller Ruben Neves har fått hele 322 000 nye eiere etter en scoring og en assist mot Everton. Men er det egentlig en spiller du bør ha på laget? I Gameweek-episoden øverst i artikkelen ser vi nærmere på statistikken til de tre nevnte spillerne. Kanskje du blir overrasket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer