Klubben i Mitt Hjerte 2017

Får 10 000 kroner for å lage kopier av Oddvar Brå

Klubben i Mitt Hjerte er noe helt lokalt

DE GAMLE STORE: Oddvar Brå sammen med finske Joha Mieto og svenskenes Thomas Wassberg. Med Brå ble Idrettslaget Leik legendarisk i norsk skisport, Nå er det daglige sosiale arbeidet viktigst for denne lille trønderklubben som vant 10 000 kroner i Klubben i mitt hjerte i går. FOTO: Thomas Raskus Skaug/Dagbladet.
DE GAMLE STORE: Oddvar Brå sammen med finske Joha Mieto og svenskenes Thomas Wassberg. Med Brå ble Idrettslaget Leik legendarisk i norsk skisport, Nå er det daglige sosiale arbeidet viktigst for denne lille trønderklubben som vant 10 000 kroner i Klubben i mitt hjerte i går. FOTO: Thomas Raskus Skaug/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I HØST har de igjen satt i gang idrettslek for de aller minste ungene i Idrettslaget Leik. Denne klubbben fra Hølonda har legendestatus i norsk idrett etter å ha hjulpet Oddvar Brå fram som skiløper. Slik var det kanskje 10 000 kroner for å lage kopier av skikongen Leik fikk forleden som en av dagsvinnerne i Klubben i Mitt Hjerte, men enda mer var nok dette penger til å sikre et fortsatt levende og lykkelig idrettsliv i trønderbygda.

Kampanjen Klubben i Mitt Hjerte er ment for klubber som Leik; de som tar tak i det sosiale arbeidet helt fra ungene bare er fire, fem år gamle. Det er dette som gjør idrett til en felles norsk opplevelse.

Da er det ekstra moro at kampanjen i år allerede har passert 125 000 stemmer, og at de daglige trekningene speiler mangfoldet i klubbliv landet rundt.

I dag er vinnerne:

  • Spillum Idrettslag
  • Ski Svømmeklubb
  • Ranheim IL

Den store bydelsklubben Ranheim er spennende også i sammenlagtkampen om å bli Norges mest populære klubb. Der er de i teten sammen med nabo Charlottenlund, Utleira og Konnerud.

Men når kommer de store fotballklubbene som Rosenborg, Brann, Viking, Start og Vålerenga? Det bestemmer du ved å stemme her: www.klubbenimitthjerte.no/

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer