Får 200 000 for seier, har brukt 100 000

Ole Klemetsen vet fortsatt ikke hvem han skal bokse mot i stevnet i Newcastle lørdag. Han har forberedt seg til matchen i England i nesten en måned til døgnpris på ca. 3000 kroner.

- Vi går nok overskudd. Vi får ca. 200 000 kroner for kampen lørdag, forteller John Klemetsen til Dagbladet. Det tre mann sterke Klemetsen-teamet har brukt nesten 100 000 kroner på opphold og trening i London og Sheffield siden 18.januar.

- Men maten lager vi selv. Ole går nemlig på streng diett, sier pappa John.

Ole sparret de siste dagene mot Clinton Woods, mannen som 13. mars bokser om EM-tittelen mot Crawford Ashley (som Lukkøye slo k.o. i oktober 1997).

I knallform

- Woods er nok den beste mannen vi kunne få tak i i Europa. Men det koster selvsagt penger.

- Ole er i hvert fall i knallform og gleder seg voldsomt til en kamp igjen, forteller John Klemetsen, som fortsatt er skråsikker på at Lukkøye får noe å gjøre på Newcastle-stevnet.

Der er det forresten satt opp fire VM-kamper.

Avlysninger

Skulle det mot all formodning ikke bli noen tellende aktiviteter i ringen på Lukkøye denne gangen heller, vil det være den fjerde avlysningen på rad. Tidligere ble en kamp i London 5. februar avlyst.

Før det igjen var han lovet en forkamp på Tyson-stevnet sist måned.

Deretter ordnet Steffen Tangstad plass på bestefarsoppgjøret 23. januar med George Foreman og Larry Holmes. Men der i ringen ble man ikke enige om pengene.

- Det skaper litt usikkerhet ikke å vite hvem Ole møter. Men vi regner med en grei kamp.

- Det blir jo et steg på veien mot en tittelkamp. Vi trenger et par slike stevner, mener John Klemetsen.

HARDTRENING: Ole «Lukkøye» Klemetsen har trent hardt de siste dagene.