Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Får 200 000 for seier, har brukt 100 000

Ole Klemetsen vet fortsatt ikke hvem han skal bokse mot i stevnet i Newcastle lørdag. Han har forberedt seg til matchen i England i nesten en måned til døgnpris på ca. 3000 kroner.

- Vi går nok overskudd. Vi får ca. 200 000 kroner for kampen lørdag, forteller John Klemetsen til Dagbladet. Det tre mann sterke Klemetsen-teamet har brukt nesten 100 000 kroner på opphold og trening i London og Sheffield siden 18.januar.

- Men maten lager vi selv. Ole går nemlig på streng diett, sier pappa John.

Ole sparret de siste dagene mot Clinton Woods, mannen som 13. mars bokser om EM-tittelen mot Crawford Ashley (som Lukkøye slo k.o. i oktober 1997).

I knallform

- Woods er nok den beste mannen vi kunne få tak i i Europa. Men det koster selvsagt penger.

- Ole er i hvert fall i knallform og gleder seg voldsomt til en kamp igjen, forteller John Klemetsen, som fortsatt er skråsikker på at Lukkøye får noe å gjøre på Newcastle-stevnet.

Der er det forresten satt opp fire VM-kamper.

Avlysninger

Skulle det mot all formodning ikke bli noen tellende aktiviteter i ringen på Lukkøye denne gangen heller, vil det være den fjerde avlysningen på rad. Tidligere ble en kamp i London 5. februar avlyst.

Før det igjen var han lovet en forkamp på Tyson-stevnet sist måned.

Deretter ordnet Steffen Tangstad plass på bestefarsoppgjøret 23. januar med George Foreman og Larry Holmes. Men der i ringen ble man ikke enige om pengene.

- Det skaper litt usikkerhet ikke å vite hvem Ole møter. Men vi regner med en grei kamp.

- Det blir jo et steg på veien mot en tittelkamp. Vi trenger et par slike stevner, mener John Klemetsen.

HARDTRENING: Ole «Lukkøye» Klemetsen har trent hardt de siste dagene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media