Får 45 mill. for ikke å gjøre noe

Sportsankeret Michelle Beadle får trolig lite å gjøre framover, men kan likevel le hele veien til banken.

TJENER FETT: Michelle Beadle. Foto: REX / NTB Scanpix
TJENER FETT: Michelle Beadle. Foto: REX / NTB ScanpixVis mer

Ifølge kilder av New York Post tas Michelle Beadle (45) av skjermen til det famøse sportsprogrammet NBA Countdown hos ESPN.

Det skjer bare ett år etter at hun ble fjernet fra frokostshowet Get Up.

Beadle tjener fem millioner dollar i året, tilsvarende 45 millioner norske kroner, men ingen vet hva hun skal gjøre videre, skriver New York Post.

- En gang var hun på toppen hos ESPN, og selv om hun ennå ikke er offisielt ferdig, er det nærmest tilfellet allerede, konkluderer kommentator Andrew Marchand.

- Dårlig partnerskap

TV-selskapet sitter nå igjen med en vanvittig regning. Det er usikkert om Beadle har ett eller to år igjen av sin kontrakt med ESPN.

Det var den tidligere ESPN-presidenten John Skipper som tilbød henne å lede Get Up med Mike Greenberg. Beadle skal først ha takket nei til jobben, men lot seg overtale da Skipper ga henne et tilbud om fem millioner euro i året i lønn.

Det fikk flere til reagere, skriver Marchand.

- Alle som vet noe om Greenberg og Beadle, visste at det ikke kom til å gå. De er forskjellige på så mange måter. De så ikke ut til å nyte hverandres selskap under innspilling - og det var enda verre for mesteparten av seerne.

Opprenskning

Beadle er ikke den eneste som står uten arbeid.

I fjor forlot Jemele Hill kanalen, og da tok hun også med seg 5 millioner dollar. Michael Smith, Hills tidligere partner på SportsCenter, mottar fortsatt penger på grunn sin kontrakt verdt 2,5 millioner dollar, skriver New York Post.

Det hele skal være en del av en større opprenskning av den nye ESPN-presidenten Jimmy Pitaro.