- Får aldri oppleve det igjen

- Det går ikke an å beskrive det som skjedde meg på Nou Camp. Hadde det stått noe sånt i ei bok, ville ingen trodd det. Det er for vilt, sier Ole Gunnar Solskjær.

- Det er jo sånt man drømmer om. Men det går nesten ikke an å drømme om noe sånt , sier Solskjær.

Dette skjedde:

I Barcelona 26. mai litt over klokka 22.30 slo David Beckham corner fra venstre. Teddy Sheringham stusset videre rett på høyrefoten til Ole Gunnar Solskjær. Ballen gikk rett i nett-taket til 2- 1. Der og da ble Ole Gunnar Solskjær jordklodens mest kjente nordmann.

Matchvinner på overtid, seier i Champions League og The Treble. Det var ikke til å tro, selv ikke for matchvinneren, sju måneder seinere.

- Jeg har ikke fått målet nok på avstand ennå. Jeg scora et mål i en fotballkamp. Men folk så at jeg scora vinnermålet i Champions League-finalen, sier Ole Gunnar.

Aldri igjen

Det ene sparket på ballen ga ham legendestatus i hjembyen.

- Jeg får hundrevis av kommentarer om målet i Manchester. Fansen sier at jeg har berget hele «The Treble», at jeg har gitt dem et minne for livet.

Selv fikk han karrierens høydepunkt på fotballbanen.

- Jeg får aldri oppleve det igjen. Det tør jeg skrive under på. Vi vant tre titler på ti dager. Det er de beste ti dagene jeg har hatt som fotballspiller.

- Hvordan går man videre fra noe sånt?

- Jeg spiller på Manchester United. Vi har en sjef som sier: «Nå har vi gjort det. Nå skal vi gjøre det igjen.»

Frykter sparken

- Dessuten har vi enkeltspillere som ikke godtar en eneste feilpasning. Roy Keane er en slik type. Trening eller kamp - man må bevise i enhver situajson at man er god nok til å spille på Manchester United. Alle fotballspillere vil spille for denne klubben. Og alle frykter å få sparken.

Det siste behøver ikke Solskjær å frykte. Han forgudes på Old Trafford.

- Jeg tror jeg blir veldig godt likt på grunn av lojaliteten. Det setter folk i Manchester pris på. Jeg kom fra ingenting og ble toppscorer. I fjor spilte jeg bare 17 kamper fra start, men scoret 18 mål.

- Kanskje er det naturlig at fansen liker sånne spillere.

STORT ØYEBLIKK: Ole Gunnar Solskjær løfter trofèet stolt og fortjent til værs i Barcelona.