Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Får aldri vite om det var en riktig avgjørelse

Hjelmeset om Northug-vrakingen.

FRA KOMPIS TIL EKSPERT: Oddbjørn Hjelmeset gikk på lag med Petter Northug i forrige OL i Vancouver. I Sotsji er han ekspert for TV2. Foto: Arnt E. Folvik
FRA KOMPIS TIL EKSPERT: Oddbjørn Hjelmeset gikk på lag med Petter Northug i forrige OL i Vancouver. I Sotsji er han ekspert for TV2. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TV 2s langrennsekspert Odd-Bjørn Hjelmeset mener Petter Northug gjør rett i å stå over fredagens 15-kilometer.

- Vi får aldri vite om det var en riktig avgjørelse eller ikke, men jeg tror det er greit at han får hvile. Problemet er at han kan grave sin egen grav om han går alt. Når han ikke har levert, er det best at han står over, Hadde 15-kilometeren vært den siste distansen i mesterskapet så hadde han helt sikker gått, sier Hjelmeset til NTB.

Hjelmeset mener at Northug har manglet prikken over i-en så langt i Sotsji-OL.

- Det har bare vært en strek. Prikken over i-en har Cologna, Sundby, Hellner og Vylegzjanin. Og snart kommer Johan Olsson inn i mesterskapet. Mange har den prikken. Når Northug får den vet vi hva han står for, sier Hjelmeset.

(NTB)

Hele Norges coronakart