Får Barca-drakt i bursdagsgave. Da renner det over for fireåringen

Den unge Real-supporteren tok ikke akkurat spøken med et smil.

(Dagbladet): I videoen, som ble publisert på Youtube tirsdag tidligere denne uka, får vi se en tydelig misfornøyd Real Madrid-fan som mottar en litt uvanlig gave på bursdagen sin.

I klippet, som i skrivende stund har over 500.000 treff på det populære videodelingsnettstedet, får vi se at den unge gutten (som etter antall kakelys å regne fyller fire år, journ.anm.) er forventningsfull og et eneste stort glis så fort den innpakkede gaven kommer på bursdagsbordet.

Stemningen endres imidlertid drastisk i løpet av få sekunder, da han oppdager at det er Barcelonas drakt som befinner seg under innpakkingen.

Gutten viser sin tydelige misnøye med gaven, og regelrett kaster den røde og blå drakta i bakken da han innser hva han har fått, til høylydt latter fra familien som har samlet seg rundt det unge bursdagsbarnet.

Om gutten fikk et plaster på såret, og mottok Real Madrid-trøyen etterpå vites ikke, men familien har uansett klart å skape en liten Youtube-klassiker med sin smått ondskapsfulle handling.

Det spørs om fireåringen er like fornøyd med nettopp det.