Norway Cups støtteordning

Får delta på Norway Cup helt gratis

Norway Cup har fått på plass en støtteordning for familier som sliter med å betale deltakeravgiften. Det ble redningen for Askims guttelag.

SAMLER MANGE: Norway Cup starter 27. juli og samler flere tusen barn og unge på Ekebergsletta i Oslo. Foto: NTB Scanpix
SAMLER MANGE: Norway Cup starter 27. juli og samler flere tusen barn og unge på Ekebergsletta i Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Terje Garseg har vært trener i barneidretten siden 2011, og hatt flere barn med ulike nasjonaliteter på laget. Nå er han trener for Askims guttelag født i 2007, et lag med totalt elleve ulike nasjonaliteter.

De siste åra har han startet flere innsamlingsaksjoner for å få laget på cup. Den første store begivenheten ble på Ål Cup i fjor, ei helg hvor totalt 50 personer dro, og det helt gratis.

- Det var familier som fortalte at dette ble ferien deres det året. Det var en skikkelig fin tur, og det ble et helt fantastisk samhold i laget ut av det, forteller Garseg til Dagbladet.

Totalt 80.000 kroner ble samlet inn i fjor, etter støtte fra både Bufdir, sponsorer og kommunen.

- Alt skal være gratis

I år ville Garseg gjøre det samme. Garseg sendte en ny søknad til Bufdir, og lovet laget at det skulle være gratis å dra på Norway Cup. Deltakeravgiften ble betalt på forhånd, og fikk derfor sjokk da han fikk svaret fra Bufdir. Søknaden var innvilga, men pengene kunne ikke brukes på Norway Cup.

Årsaken: Norway Cup hadde sin egen støtteordning. Da tok Garseg kontakt med arrangementsansvarlig og heldigvis fikk laget innvilga søknaden der også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer